• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
film - специалист
Здравейте. Имам питане за смяна на прозорец в кухнята. Прозореца е стандартен двукрилен, но проблемът е, че от едната страна е опрян почти плътно с кухненски шкафове отгоре и плочки отдолу. Дали ще може майсторите да го отрежат където са шкафовете със прободен трион, за да не ги къртят? Ето какво имам предвид -

Изображение

От другата страна вече ще си го изкъртят, там не е притеснително, че ще падне мазилка.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Питаш за демонтиране на касата? Ако са майстори, всякак могат да свалят каса. По-добре с ръчен трион
film - специалист
Да, за касата става въпрос. С ръчен трион не знам дали ще искат. В петък ще дойдат да вземат мерки и ще видим дали ще се разберем.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Аааа, искаш тези за новата дограма, да свалят старата..... читавите фирми не се съгласяват. Нерентабилно е. Затова едни 'зимат мерки, други свалят, трети монтират, четвърти обръщат...
kozl - майстор
Валда се съгласяват, разбира се срещу заплащане даже извозват старата дограма. Така е като глезените парни граждани нямаме печки за твърдо гориво.
film - специалист
Прозорецът е готов. Не са рязали нищо, свалиха го внимателно, без да паднат плочките или шкафовете. Ето и снимки -

Изображение

Изображение
mavryt4o - майстор
film написа:
Прозорецът е готов. Не са рязали нищо, свалиха го внимателно, без да паднат плочките или шкафовете. Ето и снимки -

Изображение

Изображение
=D> по принцип всеки пита и после заебава темата никой не му се занимава да покаже крайния резултат щом си свърши работата всеки в форума трябва да има такава колтура
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Честит нов прозорец! Радвам се, че безболезнено е минало.
mavryt4o написа:
по принцип всеки пита и после заебава темата никой не му се занимава да покаже крайния резултат щом си свърши работата всеки в форума трябва да има такава колтура
Аз, лично, благодаря за това внимание>
kuuuuuul - майстор
Честито,а защо няма подпрозоречна дъска?
kuuuuuul - майстор
Нещо обърках и натиснах два пъти,не мога да изтрия мнението.:-D
  • 1
  • 2

Тема "Смяна на дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: