• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ivouz - специалист
Още малко напредък и сайванта е шпаклован и боядисан.

Прикачен файл

S5300904.jpg

Прикачен файл

S5300914.jpg
ivouz - специалист
Някакви идеи какво да сложа тук отгоре преди парапета ?Дървото отпада!
Трябва да го предвидя преди да взема размери за перилата.

Прикачен файл

k,sdh,c,h.JPG

Прикачен файл

l,.n,,.JPG
EDI - майстор
Щом дървото отпада, сложи камък, от размерно рязания гнайс или да речем гранит.Ако ти се играе и грес може да си нарежеш и да залепиш.
egomen66 - майстор
Прегледай този сайт - http://www.sbki-bg.com/TwinsonMore.html Виждам че ти ражда главата... ИДЕИ :-D В добрия смисъл.. :supz:
ivouz - специалист
А да му дам ли някакъв наклон навън Трябва да стане нещо таково за да не стича водата по стеничката.
egomen66 изкуствен м-л отпада също!

Прикачен файл

Graphic1.jpg
Graphic1.jpg (22.34 KиБ) Видяна 1395 пъти
Stefan2000 - специалист
Отклонявам се от въпроса ти, но чак сега забелязвам нещо.
Имаш много широки челни дъски.
От дуга страна, няма олуци, керемидите стърчат малко, то повече и не бива де.
Та, не ти ли се омокрят тези челни дъски, и няма ли да си заминат преждевремнно?
ivouz - специалист
Не смятам да слагам олуци.Да мокрят се.Имат три пласта масло.Това едва ли ще ги опази дълго .Знам .Но така ми харесва повече отколкото с олуци. Керемидите стърчат до колкото позволяват.
Капаците няма да ги гледате че,ме е срам за тях . Прибързах и ги нареди един "лек"и"компетентен" мургавелко.Предсто и на сайванта ама няма да е той!
egomen66 - майстор
ivouz......... Тази спретната къща няма ли да я видим и от вътре. Нещо криеш.... :-D :supz: Да не е отвънка "стара къща" а от вътре монетен двор. :lol:
ivouz - специалист
Не бе приятелю де да беше тъй.Просто съм ремонтирал що годе едната стаичка колкото да се помещаваме .Нямам нищо за криене ,просто още вътре не е за показване.Гледам докато дава
времето да изчиствам външните неща и градината .Пък на зима вътре.Иначе идеите и реализацията ще се онагледяват тук.Но за сега....Ама и ти бая бетон хвърли.
egomen66 - майстор
ivouz написа:
Не бе приятелю де да беше тъй.Просто съм ремонтирал що годе едната стаичка колкото да се помещаваме .Нямам нищо за криене ,просто още вътре не е за показване.Гледам докато дава
времето да изчиствам външните неща и градината .Пък на зима вътре.Иначе идеите и реализацията ще се онагледяват тук.Но за сега....Ама и ти бая бетон хвърли.
Няма как..... за бетона :lol: Ще чакаме да видим и от вътре :supz:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14

Тема "От стара къща "стара къща"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: