Честно казано - малко се улях с дебелината, ама прецених, че с мрежата и разните пръти много тясният кофраж ще ми изиграе лоша шега, що се отнася за уплътняването.. така или иначе  стана малко по-крив, но по-дебел... сега малко мазана хидроизолация и по плана...
  Честно казано - малко се улях с дебелината, ама прецених, че с мрежата и разните пръти много тясният кофраж ще ми изиграе лоша шега, що се отнася за уплътняването.. така или иначе  стана малко по-крив, но по-дебел... сега малко мазана хидроизолация и по плана...п.с. Пиша си аз, в малко грешен раздел е темата, но мълчанието и липсата на мнения ме успокоява донякъде - все пак щом няма много мнения предполагам, че нещата не са толкова зле, иначе по стар български обичай все ще се намерят доста хора , които с удоволствие ще ти докажат, че си "мноу кух" Остава и ефекта да е проектният ...

Честно казано колеги - който не е свикнал да свири на лопата и кирка не е за такова упражнение. Вероятно удолетворението за саморъчно свършената работа следва да топли душата, ама ... май не е много това топло , що се отнася за дренажите
 Честно казано колеги - който не е свикнал да свири на лопата и кирка не е за такова упражнение. Вероятно удолетворението за саморъчно свършената работа следва да топли душата, ама ... май не е много това топло , що се отнася за дренажите   Така или иначе това е теоретично края на веселбата.. ще разбера скоро вероятно във филм ли се вкарах или филм гледах...
  Така или иначе това е теоретично края на веселбата.. ще разбера скоро вероятно във филм ли се вкарах или филм гледах... или , казано около 500- 600 лева съвсем смело казано и много хамалогия. Добре е да се спести хамалогията, но копачи се явяваха само 'тъмнозелени" , а аз с такива работа нямам и не искам да имам
  или , казано около 500- 600 лева съвсем смело казано и много хамалогия. Добре е да се спести хамалогията, но копачи се явяваха само 'тъмнозелени" , а аз с такива работа нямам и не искам да имам  и затова си "бъхтахме" семейно ...
  и затова си "бъхтахме" семейно ...  Търпение му е майката на цялата работа... Успех ... има и за четене в раздел хидро и на доста други места, хубаво е да се разгледа добре за да изкристализира идеята ... че по темата ми личи какво е като тръгнеш да правиш неща, за които  хал хабер си нямаш ...
 Търпение му е майката на цялата работа... Успех ... има и за четене в раздел хидро и на доста други места, хубаво е да се разгледа добре за да изкристализира идеята ... че по темата ми личи какво е като тръгнеш да правиш неща, за които  хал хабер си нямаш ...