Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
И все пак я пускат пендулата на 23.07- 219лв. :supz: :partyman:
Фитилчо - майстор
mitko64 написа:
И все пак я пускат пендулата на 23.07- 219лв. :supz: :partyman:

Пусни малко жълти картинки (радостни)и за протомукачката бре, не се стискай :lol:
vsn - помощник
Телферчето го има намалено от 145 на 95лв.
Става въпрос за ,,Лидл'' Бургас ,,Меден Рудник"
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Чисто любопитвство. Как се държи пистолетът за бояdисване?
Последна промяна от n_a на чет юли 16, 2015 2:48 pm, променено общо 1 път.
presar - специалист
vsn написа:
Телферчето го има намалено от 145 на 95лв.
Става въпрос за ,,Лидл'' Бургас ,,Меден Рудник"
Аз от там взех сабления трион днес и видях,че телфера е намален.
Tiger221 - специалист
n_a написа:
Чисто любопитвство. Как се държи пистолетът за бояdисване?
Ако става въпрос за пневматичният,вземах го от предната промоция,но още не съм го ползвал. А и да съм го ползвал, едва ли ще мога да дам обективно мнение,защото не разбирам много от такава техника и нямам много база за сравнение. Има доста регулажи:струята може да се регулира от метла към точка,дюзата е големичка и може да се използва и за щприц кит. Но докато го купувах,на щанда имаше един човек,който също го гледаше , приличаше на разбирач (беше облечен в гащеризон оцапан с боя :) ) и не го одобри, не хареса дюзата.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не, не за пневматичния, но, Благодаря. А ти не чакай, ползвай го ;-)
nikolson - майстор
Мнение за свредлата за панти-не ми харесаха. Недобра заточка, леко биене, макар че ги ползвах на колонна машина. Озориха се на чам, ако е твърдо дърво, сигурно ще е още по-зле. Бях споделил, че фрезенковите свредла също не стават и ще сменям бургиите, явно свредлата им не са стока. За пистолета за горещ въздух потвърждавам мнението си-издържа на продължителна работа без проблем.
Длетата са с доста добро качество. Имам две стари по на петдесетина години от инструментална стомана, тези не им отстъпват по нищо.
Тъй и тъй съм се отворил да споделям, ще дам мнение и за други неща, макар и не от Лидл. Ножче за зеге. Изненадващо за мен, бошовското се представи по-добре от Ъруин. Смених три на Ъруин с различна едрина и дължина, вече си мислех, че зегето е за смяна на ролка. Криви сряза, че и едното ножче изкриви. Сложих на БОШ, стори ми се, че зегето тръгна само да реже. :-D
Бързи стяги Ъруин-много добри. Здрави, леки, лесни за работа и наистина бързи стяги.
Николай Николов - специалист
Свредлата от Лидъл не стават за чеп, трябва да си играе човек да ги заточва (тези за панти), а тези със зенкер пък дори не знам да могат да се заточват. Днес взех от големите ножове за саблен трион (за метал само) и утре ще ги пробвам. Уж Swiss made ще видя как ще се справят спрямо скъп нож на Бош.
mitko64 - майстор
Eто и последният лидълски писък http://www.lidl.de/de/parkside-4-in-1-a ... =PARKSIDE® *&searchTrackingId=Product.200169&searchTrackingPos=66&searchTrackingOrigPos=66&searchTrackingPage=2&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36 .

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: