Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
През деня се чудих за коя кака говорихте :-D хубаво че прегледах картинките на немския Лидл :-D
Изображение
Веднага си спомних тази реклама :-D „заради инфлация увеличаваме надника :-D )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-06eTDqQE4s[/youtube]
prascho - майстор
преди малко се излъгах и взех комплекта с двете тресчотки и комплекта с накрайници за тях. Стават ли или как са опаковани да ги връщам без отваряне? На овим са.

П.П. Някъде из западна София дали има сенници за автомобил? Авто прахосмукачката, която пускат утре бива ли я?

Тези от рекламата плагиатстват здраво от "Баш майстора".... [-X
Passa - специалист
А какво прави кривата тенекийка от този мултифункционален уред ? Ей богу, много пъти съм ги виждал тези накрайници, но не знам за какво са.

Нещо реже ли ?
egomen66 - майстор
gogyto написа:
pachosz написа:
Днес се засилих и аз да си купувам соларен прожектор, ама нинай, свършили. Утре проверявам и в другия Лидл и ако няма, лошооо. А иначе казвате добре светят. като се зарежда през деня, колко часа свети нощем? Да не е като соларното зарядно дето купих за телефони, 2200 mah, дават му да се зарежда напълно за 22-30 часа :? Демек за 2-3 дена.
Ами моя го ползвам на пир датчик в един коридор в нас, без да съм го зареждал изкара 3 дена, сега предстои да му направя пълен заряд.Иначе панела дава 5-6 волта на слънце, вътре в прожектора има три акумулаторни батерии от кръглите по 1,2V (600mAh) всяка от тях.
Аз ли бъркам нещо или соларния прожектор ми е повреден.Като го свържа със соларния панел и изключват всички функции на копчето. Като го разкача от соларното панелче си работи нормално. ПОМАГАЙТЕ... :prayer:
profesionalist_wood - майстор
egomen66 написа:
gogyto написа:
pachosz написа:
Днес се засилих и аз да си купувам соларен прожектор, ама нинай, свършили. Утре проверявам и в другия Лидл и ако няма, лошооо. А иначе казвате добре светят. като се зарежда през деня, колко часа свети нощем? Да не е като соларното зарядно дето купих за телефони, 2200 mah, дават му да се зарежда напълно за 22-30 часа :? Демек за 2-3 дена.
Ами моя го ползвам на пир датчик в един коридор в нас, без да съм го зареждал изкара 3 дена, сега предстои да му направя пълен заряд.Иначе панела дава 5-6 волта на слънце, вътре в прожектора има три акумулаторни батерии от кръглите по 1,2V (600mAh) всяка от тях.
Аз ли бъркам нещо или соларния прожектор ми е повреден.Като го свържа със соларния панел и изключват всички функции на копчето. Като го разкача от соларното панелче си работи нормално. ПОМАГАЙТЕ... :prayer:

Начи,аз съм си купил доста от прожекторите....Сега...взимаш си прожектора който е свързан с кабела,слагаш копчето в средно положение,гасиш лампата в стаята и обръщаш сензора по гръб,слагаш го на масата и воала-свети! Ако не свети остави го на балкона на слънчева светлина и изчакай до вечерта,като се скрие слънцито и то автоматично се включва в тъмното. Не бой се не е повреден :partyman:
jekasus - майстор
Passa написа:
А какво прави кривата тенекийка от този мултифункционален уред ? Ей богу, много пъти съм ги виждал тези накрайници, но не знам за какво са.

Нещо реже ли ?
https://youtu.be/7jYOxGTRyZs?t=330
KingLin - майстор
Охххххх паричките ми..... пендулааа :rolleyes:

Ай ся ако не си заслужава казвайте че съм я отнесъл иначе :lol:
KingLin написа:
Охххххх паричките ми..... пендулааа :rolleyes:

Ай ся ако не си заслужава казвайте че съм я отнесъл иначе :lol:
Каква ти е пендулата? С изтегляне ли?
egomen66 - майстор
И аз съм се навил да си я взема....пендулата. Който има мнения да казва докато е време... :partyman:
Ще ви кажа,че и аз имам пендула с изтегляне и е много добра за парите си. Взимайте без да се замисляте

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: