• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
al-import ltd - специалист
Напоследък стана доста популярно да се работи с такива машини поради скоростта и качеството,което се постига.
Ако някой е работил с подобна техника може да сподели впечатленията си тук.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Витиевато, витиевато...
Логично, щом е безвъздушно, отпадат половината проблеми. Хайде сега да ни запознаеш с тази толкова популярна машинка.
Молим.
Graco Airless sprayer 495 ultra Hi-boy работи по много прост начин.Вместо да се ползва въздух,както при по-старите машини
се нагнетява самата боя.Има бутало което което изтласква сместа с огромно налягане,което може да достигне над 100 бара.
За тази машиа може да се говори много.Аз лично ползвам такава от скоро.По характеристика тази машина може да боядиса до 1000 кв на ден,което
е страшно много площ.Ако имате по-конкретни въпроси за цени и доставки може да ги задавате пак тук.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Питаме за цени и доставки.
И предлагаме друг път, вместо да се срамиш и да спамиш, да рекламираш в "продавам".
Както виждаш не съм дал нито цени нито координати.Не е целта да си правя реклама.Целта е да се споделят мнения относно самата машина.Аз притежавам една не съм казал,че продавам аз.Това най-много ме дразни при хора като тебе ,защото винаги трябва да се изкажете като много умни.Ако имаш нещо ценно да кажеш го сподели,няма нужда да спамиш с
неща, в които не си сигурен.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Посипвам си главата с пепел! Ако можеш, прости ми!
А сега кажи колко хиляди струва твоята машинка. Ти колко хиляди квадрата боядиса с нея. От колко време я имаш и реално каква е производителността и. Кога ще ти се изплати. Един човек колко часа може да работи с нея преди да му окапят ръцете и прочие профи подробности.
Цената на машината в България е 4000-5000 зависи откаде се вземе и колко консумативи към нея получиш.Цената на консумативите е висока за нашите стандарти,но работата която машината дава си заслужава инвестицията .Това важи разбира се ако има работа за нея.Аз лично съм правил 500кв на ден макс.Тази машина си избива парите за един месец ако се работи сериозно.Много е лесно да се работи с нея само трябва да се внимава понеже налягането е много високо.С лекота за един ден се боядисва цял среден апартамент.Това е валидно за първа ръка един ,цвят.В същото време самата машина не създава глашоболия поради простия си механизъм.Това мога да кажа за сега .
tyo - специалист
OFFTOPIC
al-import ltd написа:
Това най-много ме дразни при хора като тебе ,защото винаги трябва да се изкажете като много умни.
al-import ltd не се дразни. Стилът "ала доктор Хаус" е много модерен :lol:
Днеска не ми е ден и малко по-грубо реагирам.Съжелявам ако съм обидил някой,но пък ако не се защитиш излиза,че не си прав.
Надявам се и други хора да добавят мнения за тази машина.

Прикачен файл

495.jpg
495.jpg (25.42 KиБ) Видяна 6786 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Не ми бе идвало на акъла :? Ма си е драго, така, модерно :wink: .
  • 1
  • 2

Тема "Безвъздушно боядисване с Airless Sprayer Graco 495 Ultra." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: