• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
hidrazin - майстор
Stefan_62 написа:
Хидразине, що не снима и кантара отзад дето си скрил зад домата тежестите ....
Стига бе. За такъв ли ме мислиш? Още не съм го наченал. Ко искаш да го снимам пред свидетели.... :-D
Иначе не знам какъв е сорта. Взех го от близкия разсадник.
Аз тази година за моя си разсад заложих на някакви семена дето ги взех от Агрията в Пловдив.
И май сбърках. Още не дават нишан да зреят и си останаха по-ниски от другите (купения разсад).
Относно торенето - само оборската тор дето съм слагал в дупките когато ги сея.
:partyman:
valpen - напреднал
Прикачен файл:
DSC06284.jpg
едър розов
DSC06284.jpg (102.23 KиБ) Видяна 1786 пъти
Прикачен файл:
DSC06282.jpg
биволско сърце
DSC06282.jpg (94.59 KиБ) Видяна 1786 пъти
Обещаните снимки
Уважаеми колега Ivanovbg, с много страст искате да ми натрапите жизнената си философия и отнемете правото да мисля и живея по различен от Вас начин. Дори ме набеждавате в лъжа и заблуда на уважаемите съфорумници!!!!!!!! [-X
Прокурор ИвановБГ, давам Ви възможността да докажете обвинението си, като направите изследване за наличие на всякакви „......циди” и минерални торове в домат по ваш избор от публикуваните от мен снимки. Лабораторията е добре да е независима (държавна най-добре), като Вие заплащате първоначално изследването.
В случай че резултатите докажат употребата на „.......циди” и мин.торове, аз ще възстановя заплатената от Вас сума и ще се извиня публично на читателите на форума.
В случай че не се открият от споменатите химикали, разхода остава за ваша сметка и Вие заявявате публично, че сте ме оклеветил незаслужено и тези домати са отгледани без химическо третиране.
Аз изчерпах темата, ред е на лабораторията.
Stefan_62 - майстор
Хайде стига сте се дракали за глупости, като малки деца сте. С пестициди, инсектициди, минерални торове и тем подобни, всеки си яде доматите. Ти не обясни по-точно какво имаш впредвид под твоето биопроизводство, той ти обяснява, че биопроизводството е в много широк спектър и т.н., дракате се за глупости. Ако доматите ти не са в оранжерия /а така като гледам май не са/ и аз невярвам, че не си ги пръскал с нищо или ги пръскаш само с билки. Пък и както ти каза Иванов, това са сортове които изискват най-малко грижи. Догодина насей някой сорт дето ги сеят производителите за пазар и тогава кажи как си ги биопроизвел Пийте по една ракия и престанете да се дракате, че да не получите по някой бан от модераторите. :partyman:
kuger - майстор
А аз я окъсах! Спука ми се тръба преди водомера. Сега махам крачоли по задачата, но от петък не е поливано.
nikolson - майстор
Че ти от чешмата ли поливаш????
Мисля, че имаше някакви аварийни скоби. Временно, докато оправиш нещата.
kuger - майстор
nikolson написа:
Че ти от чешмата ли поливаш????
Мисля, че имаше някакви аварийни скоби. Временно, докато оправиш нещата.
Няма сонда, няма кладенец, няма и скоби на 1/2 цола :shock: Има празен контейнер от 1 тон :sad: , но водата е толкова "качествена", че за 5 дена става червено/кафява. Няма смисъл да го пълня ...
ivouz - специалист
Значи няма да има и шопска!И при мен е горе долу същото.
Молебен за дъжд!
nikolson - майстор
Ако е метална-заварка.
Малко е инфото. Не ти се бъркам, ама какъв двор, каква бахча, без помпа (поне клацарка)? Комшия добър, знам ли.
Как да няма аварийни скоби на 1/2? http://www.tashev-galving.com/125+FTG+1 ... 0%B3%D0%B0
http://marivasy.com/bg/%D1%82%D1%80%D1% ... 8-881.html
teon - специалист
kuger написа:
А аз я окъсах! Спука ми се тръба преди водомера.
..а ве к'во ти пука...се оправят там ВиКто :-D ...твойта е чак подир водомера :mrgreen:...
kuger - майстор
Тръбата е набор`60 год., всъщност тръба фактически няма, само ръжди.
Задачата е в ход, дойде едно двукрако "багерче", събра ми очите :shock: За час и половина отхвърли поне кубик пръст. От ВиК решиха да се търси до здрава тръба и после снадка. Надявам се до сряда божествената течност да потече по тръбите.
На краставиците обаче само реквием ще им трябва
ivouz написа:
Значи няма да има и шопска!И при мен е горе долу същото.
Молебен за дъжд!
Шопска ще има! Има резерви краставици в хладилника, доматите имат влага, има и домашно овче сирене :-D Ракията е малко кът, но в магазина има и от нея.
nikolson написа:
Ако е метална-заварка.
Малко е инфото. Не ти се бъркам, ама какъв двор, каква бахча, без помпа (поне клацарка)? Комшия добър, знам ли.
Как да няма аварийни скоби на 1/2? http://www.tashev-galving.com/125+FTG+1 ... 0%B3%D0%B0
http://marivasy.com/bg/%D1%82%D1%80%D1% ... 8-881.html
По-горе писах, нито заварка, нито скоба /не знаех, че има и такива малки/ помага.
Комшии? Около мен е само змиярници и руини. На път съм да си купя моторна коса, че да влиза малко въздух и при мен.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19

Тема "Домати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: