Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
kozl - майстор
Тука в Софето в ЧЕЗ центровете, вече няма каси. Плащането през Изи пей, който се намърдал в близост.
Andisi
На мен скоро ми казаха, че в ДСК искат 20% от стойността за уедряване. По принцип в БНБ не би трябвало да искат такса. Вариант е и на някой реп да питаш. На тях им трябват доста стотинки за да връщат на хората за вестници/списания.

На повечето места, вече може да се плаща с дебитна карта. Пресен случай, преди 2 седмици ходих за смяна на личната карта и лелката веднага вика ходи отстреща в easy pay, казвам, "Не може ли да платя с карта?", a тя, ма имаш ли карта, е казвам имам. Е добре, ма трябва да е ваша. Та питайте дори да няма надписи и табели.
hidrazin - майстор
Примерно за ОББ таксата е 5% - за 200-та лева на profesionalist_wood ще му резнат 10 кинта.
Прикачен файл:
Moneti.jpg
:partyman:
resistbody - майстор
Провери коя банка не взема такса за вноска по сметка и намери приятел със сметка там. Последно като проверявах unicredit не взимаха такса
profesionalist_wood - майстор
Смених си парите одеве :-D

Абе един въпрос? Начи гледам една стара обява във вестник за жилище на цена от 40 000 лв през 1996г, колко е равностойността днес? :? Търсих из нета ама няма инфо
Chefo77 - майстор
Да ти кажа ... по-тъп въпрос трудно ще зададеш ...
Анализ на пазара с нулеви данни ли очакваш някой да направи? :-D
hidrazin - майстор
Трудно е да се отговори. От тогава до сега левът имаше две деноминации 1000:1 - през 97-ма и 99-та.
Реално имаше и трета деноминация 2:1 когато влиза еврото. На шибан...те германци всяка една марка се превръща в едно евро.
При нас обаче едно евро го фиксират на 1,95583 лева. Демек пак ни цакат - както винаги де.
Та трудно е да се даде точен отговор.
А все пак решиш да сравниш спрямо долара, ще трябва да кажеш и от кой месец е обявата.
Ако е била от януари с тези 40 000 лева е можело да си купиш към 551$.
Ако обаче е била от декември, с тези пари е можело да купиш едва около 87$. :-D
Прикачен файл:
Курс.jpg
Курс.jpg (91.28 KиБ) Видяна 919 пъти
:partyman:

Тема "Необичаен въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: