• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Телефончето е с много добри отзиви. Не си сгрешил, а и да си - дреме ти. Има брутална батерия и доста бърз процесор.
Честито, дето се вика!
jekasus - майстор
Да се похваля и аз :-D
Старите бургии малко развалят фасона :-D

Прикачен файл

IMG_20150727_223251.jpg
Chefo77 - майстор
Тоз пък. От 2400 на какво скочи.
Ти нали защитаваше покупката само на евтини инструменти за работа бре, а другите били загуба на пари?
Не те е срам ...
Честито!
jekasus - майстор
Аз се променям само на хубаво :-D не се развалям :-D
А евтини инструменти още си ги харча - в събота сутринта ще посетя един магазин и ще оставя 160лв :-D
prascho - майстор
jekasus написа:
Аз се променям само на хубаво :-D не се развалям :-D
А евтини инструменти още си ги харча - в събота сутринта ще посетя един магазин и ще оставя 160лв :-D
Леле и бакшиш възнамеряваш да оставиш.....Ти си гъзар :) .
EDI - майстор
То така става, мислиш едно, тука те нагреят едно хубаво и отиваш в горните класове :? :lol: .Честита придобивка. :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Не може да не се похваля, а и да благодаря отново за подаръците. :prayer: Влезнах за някоя друга бургия за перфоратора при Ники в Томика па се загледах на витрината и не се сдържах. Харесах си една детска играчка, зер ми са малко бормашините. :lol: Вижда се на снимката спрямо рулетката каква и е големината, за пилотни отвори на мебели е просто перфектна, лека та чак перце, става перфектно и за отвори фи4,2 за попнитове :partyman:

Прикачен файл

05082015225.JPG
Chefo77 - майстор
Тая рулетка голямо разочарование излезе. Съжалявам за 17-те лева за нея. Пружината е слаба и много я пазИ лентата със скалата да не излезе докрая, защото няма никакви защити от излизане на пружината!
Но честито все пак и за двете!!!
ZEDYCUS - майстор
:razz: Само бормашината взех, рулетката е на 2 години вече, излиза да, но лесно се връща пружината. А оти 17 лв по Пловдив са по 13-14 лв.
Може и да бяха. Сега се порових. :? :partyman:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: