• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 37
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
andro440 - майстор
Прочетох написаното от теб три пъти!!! аз не намирам за какво да споря. Иначе специално аз колко съм помагал нямаш представа.

вземаме площ 1 метър дължина > 1 метър широчина ...това е равно на един квадратен метър -искам тук да има дискусия и разбиране ,далеч съм от мисълта да се заяждаме и караме ! това поле ..метър на метър примерно -достатъчно пространство за оформяне на кабина в банята -било с преграда от стъкло ,или някакъв друг панел ,кога ще има по добро /изтичане /на водата в сифона ....,когато е лентов и в края до стената ./аналогично -кръгъл в единия ъгъл ..или е по средата на квадрата -наклона е един и същ ,при трите варианта . 1 см .денивиилация от хоризонтала в банята сифона е по ниско ....извини ме ,че те карах да четеш !три пъти !
chapara - майстор
andro440, мисля че няма нужда да усираме темата, която е единствено за помощ на хората. Питанки и други-отвори нова тема за "Дебати относно наклоните на подове в банята" и там може да си цакаме лафмуабета :wink:
andro440 - майстор
chapara написа:
andro440, мисля че няма нужда да усираме темата, която е единствено за помощ на хората. Питанки и други-отвори нова тема за "Дебати относно наклоните на подове в банята" и там може да си цакаме лафмуабета :wink:

Здравей ! Ти пък сега ,защо приемаш нещата така ?нали в спора се раждат идеии.бях писал по горе ,че всеки си има стил и начин на работа -нали ,за това е форума -да се раждат идеи ,да има комуникация и прогрес . нека четящите ,сами да преценяват ,кое е по добре ,съобразявайки се с тяхното виждане и изискване -аз говоря от моя гледна точка ...ти от твоя ,трети чете. Не знам ,защо се дразниш ,че пиша в тази/твоята/ тема .Трябва и аз ли,да пусна подобна и да има тогава конфронтация ? няма да ти открадна темата -споко -плочки не искам да виждам даже ...защо пишем тук ?...да си направим реклама ,или някой да научи нещо от нас ?не се сърди ! нека заедно да показваме и да спорим ! Аз не се страхувам от забележки .А ТИ?
М/у другото -уважавам хора ,които работят това ,защото труда ,който се полага е слабо оценен а изискванията са големи ,познато ми е до болка .с добри чувства от Рз ...Чапъре !
Фитилчо - майстор
Чапаре - поствай сМинки ако може.

Да краднем занаят/варианти .
chapara - майстор
Виж първа страница+ новите :wink:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:wink: :roll: :cool:
jekasus - майстор
Да тикна и аз старите, от миналата година :-D
Имам още, ама нещо не намерих снимките :?
Един съфорумник също чака за такъв под, ама нещо нямам време да го направя :?
Прикачен файл:
DSC_0732.jpg
DSC_0732.jpg (38.31 KиБ) Видяна 3494 пъти
Прикачен файл:
DSC_0734.jpg
DSC_0734.jpg (33.58 KиБ) Видяна 3494 пъти
Прикачен файл:
DSC_0737.jpg
DSC_0737.jpg (29.64 KиБ) Видяна 3494 пъти
Прикачен файл:
DSC_0738.jpg
DSC_0738.jpg (72.58 KиБ) Видяна 3494 пъти
Прикачен файл:
DSC_0740.jpg
Фитилчо - майстор
Виждал съм в италия такива плочки с прозрачна фракция и бели каманяци, малки, след което нарязани и перфектно гладки да не задържат вода.
Има ли такива екстри тук?

По принцип извън душ кабината ще е тиково дърво, ако има значение :roll:
chapara - майстор
Да не хваща прах темата особено в сезона на .....баните :wink:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:)
kalpev - специалист
Чапара, велик си :supz:
Можеш ли да ми кажеш какъв е показания от теб сифон и от къде мога да си закупя такъв?
dadko - майстор
Тъй като изпълнението е моята баня (перфектно изпълнена) -мога да ти кажа откъде съм купил и какъв е сифона. Сифона е viega, купен е от "Санекс". Жената като го видя преди да е махната лепенката- реагира "СИН сифон!!! с лилави плочки- Не!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 37

Тема "Понижаване на ниво в душ кабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: