• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
mimitoni - специалист
Тези били от с.Долно Сахране Казанлъшко :drinkers:
joro_vn - специалист
Царевичен фураж и смляна царевица са различни неща. Фуража е от листа и стебла.
Казват че сушена царевица гори добре, интересно как се държат пелети от царевица.
filmatoplo - майстор
Не знам как са направени , но в пелетите имаше 3-4 мм парченца царевица почти 50/50 в състава им .Вместо да се палят пелетите само пушеха , минава времето определено за запалване и горелката пуща втора доза -това пък абсолютно оплесква нещата :x .Та така -не че няма да горят , но няма да е същото като дървестните , особено ако струват 380 лв тона.
luchito - специалист
Някой пробвал ли е пелети от с.Мурселево
Здравей, ако имаш предвид с. Мурсалево, то аз взех две палета миналата зима . Като калоричност са добре . За съжаление правят шлака и трябва да се повдигне въздуха и по често почистване. Като цена в момента мисля че са към 280 лева . Поздрави !
luchito - специалист
mitanbg написа:
Здравей, ако имаш предвид с. Мурсалево, то аз взех две палета миналата зима . Като калоричност са добре . За съжаление правят шлака и трябва да се повдигне въздуха и по често почистване. Като цена в момента мисля че са към 280 лева . Поздрави !
Да,тях имам предвид,чудя се дали да поръчам,цената за момента е най-добрата,която съм срещнал
n.ganev - майстор
:? Чудя се за 280 пари/тон за каква добра калоричност става въпрос?
filmatoplo - майстор
Защо да не -всичко над 150 лева вече е чиста печалба добавена наизуст щото трябва да се подържат цени от 340-380 лв . :wink:
filmatoplo - майстор
Случайно някой от Бургаско да е търсил пелети при оня пич в Миролюбово -жив ли е не вдига телефоните , въобще работи ли цеха за пелети там .Ако някой е ходил на место да провери да даде информация , благодаря .Куца нещо Бургаско за пелети :? .
шоп - майстор
:?
май производителите изчакват да видят цената на тока от август за да си направят ценообразуването.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26

Тема "Пелети - от къде?????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: