Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Да, това КРАУЗЕ бях пуснал на линк, там някъде идваше 180-190 лева.Удобно е, че има площадка и височината е добра.Все се каня да си взема, ама все не мога да допра до там.А ЛАВОР-чето е куче, голям тормоз му удрям, здраво дърпа.И аз ползвам на ТОНИ торби, от Ванката се поучих пък аз на това. :partyman: :lol:
jekasus - майстор
Лавор може и да е хубав, но с малка "тенджера" :-D само 14л.
Трябва да погледна сравнение при 30л-ви прахосмукачки...
Засега така се настроих към прахосмукачката на Парксайд, че никакви "провокации" няма да ми променят мнението :-D Пък после имам един месец за връщане :-D
ZEDYCUS - майстор
Да та провокирам още малко, вземи си и протектори за уши, защото ако е шумна колкото една дето роднини взеха и я чух на третия етаж, а те са на 6тия в панелен блок. Няма такъв самолет. Върнаха я още същата вечер, модела беше без контакт за електроуред. . :-D
nikolson - майстор
jekasus написа:
но с малка "тенджера" :-D само 14л.
Трябва да погледна сравнение при 30л-ви прахосмукачки...:-D
Ми то това е. 14+14 л сухо/мокро.
brum - майстор
Кой Лавор? Тоя на Еди е за съхо/мокро, а тоя дето аз съм си го харесал е само за сухо. И да - 14л е, ама у дома да чистиш с големия кютук си е неудобство. Все пак от над година съм на тоя принцип :) .
jika777 - напреднал
brum написа:
Кой Лавор? Тоя на Еди е за съхо/мокро, а тоя дето аз съм си го харесал е само за сухо. И да - 14л е, ама у дома да чистиш с големия кютук си е неудобство. Все пак от над година съм на тоя принцип :) .
тук не става дума за чистене у дома или прахосмукачка за колата ама нейсе :)
като гледам в събота всички на лидълаааааааааа ще бъдат. Среща на форума ще има!!!
$64EN - специалист
С тия прахосмукачки е голям фурор.
Няма да забравя преди 2 години като я пуснаха с какво желание я чаках и като дойде уречения час отидох и си я купих.
Дете за коледа не се е радвало толкова много.
Купих я, прибрах се, разопаковам и като видях каква е изработката, все едно от Зайо Байо ми се беше паднала.
Много евтина изработка.

Фитолчо сега ще каже:
The Bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.

Гледах и не можех да повярвам. Плачеше ми се.
Пуснах я и като чух колко е шумна направо се разлаяха кучетата в квартала :-D
С голяма мъка отидох и я върнах.
После само четях във форума колко са доволни всички и все повече ме хващаше яд, че съм я върнал, а не си я запазих.
Миналата година реших пак да си я купя, понеже само я хвалите.
Викам си да е китайска, да е китайска, колко да е китайска.
В дена в седем сутринта на магазина, взимам я и пак с егати кефа се прибирам, разопаковам и ме сполетя същото разочарование.
Върнах я след няколко дена и нея.
От тогава се зарекох никога повече да не си взимам гадни инструменти.
Тая година си купих прахосмукачка и съм супер доволен.
Вързах я и с циклон, който си взех от продавалника и направо се родих. нищо общо със самоделката. Геометрията си му е изчислена в правилните пропорции и е върха.
Изображение
jekasus - майстор
дай линка в продавалника за този циклон...
mitko64 - майстор
Moята също я купувах отдавна, 2012, май беше, но точно сглобката си беше перфектна, няма някъде мустаче по пластмасите, иноксови тръби, готин фиксатор за разтяганато. Много бач видя горката, не ме предаде, но малко неща издържат на температури над 700 градуса, останаха само казана и тръбите. Че е шумна вообще не ме грее, тя си е за работилница. Та я събота рано нахт лидъла! :supz:
kr1100 - майстор
В петоумение съм. Чудя се дали да не си заприходя 1 потапяща помпа за 44 лв / 350Вт за чиста вода.на Флорабест. Има ги на разпродажба с намалена цена от 69н лв на 44 лв.
Че е китаец е ясно , но е с 3г гаранция , а в Алати китаец е за 45лв с 1г.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: