Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Гледах някъде във форума и приспособен бидон 80 литра, но не пада ли смукателната мощност като се включат такива циклони?
EDI - майстор
За какво ви мрънкам за подналягането и дебита на потока. :razz: Моята кофа е 10-11 литра някъде и ми стига за работилницата, по-голямо нещо нямам къде да сложа.
ZEDYCUS - майстор
Ето ги и в пластмасов вариант- но 72лв ми се вижда множко, :? http://olx.bg/ad/tsiklon-tsentrobezhen- ... 5fb1dc970e
Passa - специалист
$64EN написа:
С тия прахосмукачки е голям фурор.
Няма да забравя преди 2 години като я пуснаха с какво желание я чаках и като дойде уречения час отидох и си я купих.
Дете за коледа не се е радвало толкова много.
Купих я, прибрах се, разопаковам и като видях каква е изработката, все едно от Зайо Байо ми се беше паднала.
Много евтина изработка.

Фитолчо сега ще каже:
The Bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.

Гледах и не можех да повярвам. Плачеше ми се.
Пуснах я и като чух колко е шумна направо се разлаяха кучетата в квартала :-D
С голяма мъка отидох и я върнах.
После само четях във форума колко са доволни всички и все повече ме хващаше яд, че съм я върнал, а не си я запазих.
Миналата година реших пак да си я купя, понеже само я хвалите.
Викам си да е китайска, да е китайска, колко да е китайска.
В дена в седем сутринта на магазина, взимам я и пак с егати кефа се прибирам, разопаковам и ме сполетя същото разочарование.
Върнах я след няколко дена и нея.
От тогава се зарекох никога повече да не си взимам гадни инструменти.
Тая година си купих прахосмукачка и съм супер доволен.
Вързах я и с циклон, който си взех от продавалника и направо се родих. нищо общо със самоделката. Геометрията си му е изчислена в правилните пропорции и е върха.
Изображение

Не можах да ти разбера мисълта ?
От къде я купи тази година ?

Наистина ли е шумна като самолет ?
profesionalist_wood - майстор
За подобен спам-разговор-лафче в форум „Сандъците „ ще ви изтрият мненията и ще ви сложат бан :lol: :? Който претендира да е любителски а не строго профилиран......
dadko - майстор
"винтоверта4 в 1" със сменяемите глави ~90 €
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=547
$64EN - специалист
profesionalist_wood написа:

Бе аз такова щях да поръчвам от Хамерика циклон,ма ама....златна пластмасата щеше да ми излезе и се отказах
Аз също първо там ги гледах преди около 5 години, но като сложиш и транспорта и става дИбело.
А като знам и колко неща са ми пристигали от там счупени или подбити и реших да си взема от Бг директно.
Николай Николов написа:
И аз да питам за циклона :-D От къде и колко пари :lol: До колкото знам с това приспособление, рязко ще намалее нуждата от смяна на торби и филтри. Да? :?:
Ако си проверяваш контейнера да не е пълен, ще караш много.
ZEDYCUS написа:
Ето ги и в пластмасов вариант- но 72лв ми се вижда множко, :? http://olx.bg/ad/tsiklon-tsentrobezhen- ... 5fb1dc970e
Все пак това си е еднократна инвестиция. Не се купува всеки ден. Взима се веднъж и забравяш. А и като знам, че една торбичка за праходмукачката ми е ~20 лв. и с това торнадо съм спестил доста торбички. Пък и става въпрос за 70 лв. не за 400.
Passa написа:

Не можах да ти разбера мисълта ?
От къде я купи тази година ?

Наистина ли е шумна като самолет ?
Тази година си купих друга марка прахосмукачка, а не от Лдл.
Според мен е супер шумна. Но със сигурност ще върши работа на много хора. Просто аз си търсих нещо по-качествено и го намерих :)
dpp - специалист
Хм, тоя циклон трябва да се монтира на някой кофа ли? На какво сте ги монтирали?
Искате да кажете , че мога да ползвам реално ква да е прахосмукачка тогава - кел файда че имам строителана такава за сухо и мокро с кофа дет сабира мизерията... :?
ivouz - специалист
Ей с това нещо си реших проблема веднъж за винаги в работилницата.Скъпо е но върши работа.
Прахоулавянето е 90% .Иначе съм правил с прахосмукачки и циклони много експерименти .И съм
достигал най-много до 60%. При мен е вързана за потапящ циркуляр,но чистя и прахоляка по
пода.
Купих го от Практикер преди години за 300 и нещо лв.

Прикачен файл

21483-01-500.jpg
21483-01-500.jpg (52.85 KиБ) Видяна 3333 пъти
nikolson - майстор
Ето една схема за циклон.
Прикачен файл:
Заснемане циклон.PNG
Иначе, това, което Иво е показал, го има в Рутландс в момента на 100 лири.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: