Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
fichtenweg - специалист
имате ли впечатления от тези структури на Видима, не само дали са лесни за вграждане но и дали са удобни са сервизиране, дават ли дефекти и т.н.

(нашият майстор ни препоръча такава, но аз искам да разбера все пак какви са й предимствата и недостатъците спрямо други марки...Viega, Grohe и т.н.)

не можах да намеря по-добри снимки:

http://www.tulsbath.com/7.htm
Time2Burn - специалист
По - добри са от всички останали структури дето съм монтирал. Малко бутона е големичък, ама цената и също е добра. И в комбинация с дъска биде на видима и смесител Пафони е трепач...
fichtenweg - специалист
ееее благодаря Time2Burn
тези отзиви чаках :klatsch:
(ние вече капарирахме тази структура, дори днес чакам да я доставят. Стана така че питам малко след като сме я поръчали, но както разбирам не сме сгрешили)
XpacTa - специалист
@Time2Burn
Може ли линк към дъската на Vidima - аз намирам само една на Йова, ама тя си има смесител, така че сигурно става въпрос за друга.
Time2Burn - специалист
Не знам за линк, но ги има във всички ВиК магазини дето продават Видима. Тези дъски с вграден смесител май им нямам много доверие, защото толкова малък смесител ако се повреди става опасна хватка...
plumber - специалист
Time2Burn написа:
По - добри са от всички останали структури дето съм монтирал. Малко бутона е големичък, ама цената и също е добра. И в комбинация с дъска биде на видима и смесител Пафони е трепач...
Вграждах наскоро структура на Ideal Standart ,не съм сигурен дали такава беше,но ми направи впечатление,че доста кофти се гъне,не е като на Grohe,Viega или Geberit със здрав кух профил ами по кофти структура.Roca и те са с такива тенекии,много ме дразни.Ако е здрава стена няма да има проблеми,но иначе...

Тема "Структура за вграждане "Диаманте 2"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: