• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
magnum44 - помощник
Здравейте Колеги
От 2 месеца сам без бормашина защото старата ме предаде, и вчера си купих kawasaki k-ed-e 1200.
Опитах се да намеря информация преди да я купя , но дори тук нищо не пише, затова реших да драсна една тема. Определих бюджет от 200 лв. И започнах да гледам, понеже в работата имам спарки и енхел от този клас знаех , че стават, но това пусто кавазаки много ми хвана вниманието, та накратко
Инструментът е ужасно добър има много прилична изработка, хубава пластмаса, много добре излят алуминиев редуктор и страхотен въртящ момент, изпробвах я на първа скорост с 240 мм винт.
С две думи , става!
kuger - майстор
Малейййй, kawasaki, колко цилиндъра е?
Шегувам се! Честито, дано си върши отлично работата!
magnum44 - помощник
Ти се шегиваш ама ако ти кажа че я купих защото мотора ми е такъв ххххххх.
Както и да е , да продължа с хвалбата днес монтирах крепежи за къщичка ма дърво свредло ф40 на около 350мм дълбочина няма грешка :)
pipilica - майстор
magnum44 написа:
Както и да е , да продължа с хвалбата днес монтирах крепежи за къщичка ма дърво свредло ф40 на около 350мм дълбочина няма грешка :)
Еха искам да видя това свредло.
kuger - майстор
pipilica написа:
magnum44 написа:
Еха искам да видя това свредло.
Ако е тип "перо", не виждам причина защо да няма такова.
Фитилчо - майстор
Изглежда бая китайска таз бормашинка , мхм :)
iivanov - майстор
Фитилчо написа:
Изглежда бая китайска таз бормашинка , мхм :)
Мхм , що си мислиш така? Според баркода на един верт , който гледах , произхода е от германския филиал. И въобще що си мислите , че като имате хилти и протуул , всичко друго е менте ? Кавазаки са име от повече от 110 години.
EDI - майстор
Много от големите фирми по света си правят серии и от инструменти.Аз примерно имам ел ренде ПЕЖО от 83-а година, което е поръчано и произведено в Япония.Маломощно е, 4000 вата, обаче няма такава сглобка, точност на детайлите и обороти на мотора.Направо е оса.
teon - специалист
...искаш да кажеш 400 Вт?...
EDI - майстор
Да, 400, турил съм една 0 в повече, то станало като трактор. :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Бормашина KAWASAKI 1200w" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: