Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
nikolson написа:
Ето една схема за циклон.
Прикачен файл:
Заснемане циклон.PNG
Иначе, това, което Иво е показал, го има в Рутландс в момента на 100 лири.
Руснаците по тая схема разправят че е измислена от Ползунов за събиране на миньрска прах с надуваеми мехове :lol:
Николай Николов - специалист
ivouz написа:
Ей с това нещо си реших проблема веднъж за винаги в работилницата.Скъпо е но върши работа.
Прахоулавянето е 90% .Иначе съм правил с прахосмукачки и циклони много експерименти .И съм
достигал най-много до 60%. При мен е вързана за потапящ циркуляр,но чистя и прахоляка по
пода.
Купих го от Практикер преди години за 300 и нещо лв.
Наследих 3 такива (едното от които е с 1.5 киловата мотор) и са най-доброто за стационарни машини. Вързал съм циркуляр, банциг и две пендули - прах йок. За ръчни машини обаче според мен е неудачно, за там прахосмукачка с циклон :) 72 лева - ядва се.
ivouz - специалист
Става и за ръчни инструменти с малко преправяне.
Сега, хайде да видим колко струва една надеждна мощна прахосмукачка +циклона +бидона и другите неща?А недостатъчното прахоулавяне ?Но, разбира се тая сметка е ако всичко се купува
от нула!
pachosz - специалист
Днес заприходих органайзера от 20 лв, комплекта малките отверки, ълловия накрайник за завиване с битове, накрайник-филтър за батерия и комплекта шестограни на Powerfix всичкото. Единствено органайзера малко грубо издялан ми се струва, ама ще върши чудесна работа и той :) Другите джаджи изглеждат добре направени.
Последна промяна от pachosz на пет юли 31, 2015 7:17 am, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Другата седмица ще почиваме, едно гедоренце само в събота.
nanobanano - специалист
В бриколажа пускат прахосмукачка за 80 лв райдер.Дали я бива? http://broshura.bg/bricolage/view/brico ... 0%BE-16-08
Фитилчо - майстор
Пълен ташак е тая прахосмулачка :shock:

Утре съм пръв пред магазина.
Акоп качеството е толкова гадно, я връщам като колегата
Chefo77 - майстор
nanobanano написа:
В бриколажа пускат прахосмукачка за 80 лв райдер.Дали я бива? http://broshura.bg/bricolage/view/brico ... 0%BE-16-08
Напъвам се да си представя как се пуска и спира от спусъка на пистолета, какво ще смуче с тези 105 бара и за какво И е този контейнер за препарат, пък то - копи/пейстнали описанието на водоструйката :lol: :lol: :lol:
За 80 лева какво искаш - може и да върши работа :)

Ето ти данни:
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване 1250W 18L RD-WC01 RAIDER
Технически спецификации:
- Монофазна: 230V/50Hz
- Мощност: 1250w
- Максимален вакуум: 16 kPa
- Максимален дебит на въздушния поток: 22 л/сек.
- Дължина на кабела: 2,3м
- Тегло: 5кг.
- Обем на контейнера за отпадъци: 18 л
- Степен на защита: IP 24
- Клас на защита на изолацията: II
- Ниво на звуковата мощност Lwa Kwa = 3 dB: 80
jekasus - майстор
Изхарчих 159лв :-D
profesionalist_wood - майстор
jekasus написа:
Изхарчих 159лв :-D
Ти добре ли си? :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: