Нека намерим най-тънките цени.
Andri01 - майстор
jekasus написа:
Изхарчих 159лв :-D
И ко? "Бедни били пенсионерите във България"!? Ади бе!! :?
Николай Николов - специалист
И аз заприходих една. Изглежда добре направена, отивам да я тествам.
stan73 - майстор
И аз купих една такава. Изглежда добре, шуми доста, но не е много както плашеха при предните модели, а и на тази пише, че моторът и бил с някакви оптимизации, за по-тихо. И други подобни мощни машини с които съм работил или поне чувал/виждал - шумят по подобен начин. Всмукателната сила (като усещане) е голяма, не загрява много. Реално обаче консумира около 950 вата. Вероятно всмукателната и мощност се равнява като на 1500 ватови машини (за да я означат така). Не знам дали охлаждането на моторът е с отделна турбина - би било добре да е с отделна (така наречените двукръгови машини)... Окомплектовката е добра. Произведена е от Гризли. Изобщо - като цяло съм доволен.
П.П. Имам друга подобна машина: Конти Болеро (прилича доста на R2D2 :) ) - и тя консумира около 1000 вата, а я дават със всмукателна мощност като 1400. (ще тествам новата няколко дни и ако няма дефекти и забележки, тази ще я продам, че няма вградена функция за управление на ел инструменти, а и мястото ми е ограничено...
П.П.2 Виждал съм и други сериозни прахосмукачки (например Керхер) да ги означават така - примерно консумиращи по 1100 вата, а като всмукателна мощност се равнявали на 1600...
П.П.3 Чакам колегата Митко да направи сравнение между старите модели и тази (че старите е имал възможност да ги разгледа добре).
mitko64 - майстор
И aз я купих сутринта. Ако я сравнявам с В2 модела от 2012г, единственото предимство е закрепването на корпуса на филтъра с три винта. Иначе нещо ми се виждат по- тънки пластмасите(жълтото ми се вижада по бледо), металните щипки на които се навива маркуча са забравили да ги хромитат, колелцата са видимо по- паянтови, маркуча ми се струва по- корав. Иначе пак иноксови тръби и хубав кабел. Очаква я яко смучене(тези дни ще ходя за торби), та ще споделям как се държи, старата беше бетон.
jekasus - майстор
Доволен съм от прахосмукачката.
По-добра от Метабо 1202.
jekasus - майстор
mitko64 написа:
тези дни ще ходя за торби
Кажи после колко струват, и цените на филтрите също :-D
Tzezar - специалист
И аз изхарчих 159 лв. И съм доволен.За домашната работилница е перфектна и не е толкова шумна.Въпросът е в консумативите - филтри и торби от къде?
jekasus - майстор
Tzezar написа:
филтри и торби от къде?
Упътване , май беше 27стр. :-D
на 29стр. телефона на сервиза :-D
mitko64 - майстор
Tози телефон в упътването е нещо измислен. За консумативи на Grizzly, тука съм купувал http://ecotechproduct.com/contacts .
Tzezar - специалист
Благодаря за телефона. А тези дали ставатhttp://www.toniclean.com/index.php?page ... Itemid=174

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: