Нека намерим най-тънките цени.
jika777 - напреднал
шоп написа:
jika777, аз споделям собстен опит, а не цитирам мнения на каръци в нета:-)))
Няма значение откъде си купил ел.уреда. Марката си има оторизиран гаранционен сервиз. Има си закон за защита на потребителите, който всички спазват ( късмет ако някой не го спази...имах няколко случая в които сезирах КЗП и ми смениха уредите с нови и много извинения)

За след гаранционният сервиз не е нужно да се свързваш с гаранзионният сервиз. Достатъчно е в гугъл да напишеш 2-3 кл'чови думи и ще намериш това което търсиш.

П.П Лагери се сменят за 30 мин. Определено не върху килим:-))))

далеч си от истината,но да си жив и здрав !
goro21 - помощник
Варна грешката е мов че не съм го отбелязъл в профила.
Chefo77 - майстор
goro21 написа:
Варна грешката е мов че не съм го отбелязъл в профила.
Имаш лично
Фитилчо - майстор
Изхвърляй Уирпула на момента...
Майка ми издаде над 500 лева
първо платка , после помпа, после ненамсикакво....

И освен всичко друго, тая пералня НЕ ПЕРЕ- горното зареждане, не зная защо...
Сега не ми казвай, че пере, щото я имаш от 10 години
Имам 3 милета от висок до нисък клас 2 употреба и Уирпула не може даже и обувките да и завърже :partyman:
goro21 - помощник
Взех финлукс fxf7 100td за 7кг 1000об с отложен старт регулиране на темп и обороти 400лв 3г гаранция никъде по нея не пише чее правена в турция .а пройзведена в европейския съюз и на опаковката булпак! пък колкото изкара другата алтернатива беше индезит.
Chefo77 - майстор
Честито!
Дано е най-правилният избор!
atanasov2004 - специалист
Честито! Тъкмо щях да ти предложа един здрав модел на Електролукс :-D Ма дано си доволен - все някакъв лукс :-D Да сте живи и здрави! Перални се купуват, здравето е важно...След като моят ФАГОР сдаде багажа след 15 години служба и ми искаха 200лв да я оправят, викам си бе я вземи си нещо ново :) Момчето от ТЕХНО не нам си кво беше вика ей тая е яка :-D Наистина тиха работа с 5 г гаранция за 585лв в промоция...ама аз я взех на три вноски за 600лв, по 200лв на месец...щото тръгвахме за Радва същата седмица :-D И да не броя стотинките на връщане - си викам абе дай и аз на "Лизинг" :-D Та съм доволен от Електролукса...но то требе и късмет като при жена и кола :-D
hidrazin - майстор
Честито и от мен! Да си я ползваш дълго и безпроблемно.
Аз пък тъкмо излизам изпод мивката. :-D Току що приключих със смяната на старо/ново AEG.
В крайна сметка взех онова AEG от предната страница. Направиха ми и отстъпка 40 кинта. :?
Пробвах центрофугата на 1600 оборота - леко бях притеснен. Кат самолет е.
:partyman:
sstefanov - майстор
Здравейте, имате ли впечатления от тази пералня DAEWOO DWD-FB1473DE:
Изображение
jika777 - напреднал
колеги,тук ще намерите всичко за пералнята......само 193стр. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=610867.0

Тема "Помощ при избор на пералня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: