Нека намерим най-тънките цени.
resistbody - майстор
presar написа:
themask написа:
presar написа:
Много намалени неща са пуснали в нашия Лидъл храсторез 20 лв крик 25лв мултишлайф 10.8 волтов за 25лв и др нещица.
А кой е "вашия" лидл? :)
Равда
хаха ебаси късмета, утре пътувам към Равда :D
И миналата година облажих от там, има яко стока но бързо свършва...
kozl - майстор
Аз пък придобих полу-сгъваема количка на 4 колелца за 65 лв. А полу, защото ръкохватката дефектна и не потъва, но се надявам това да го поправя.
brum - майстор
Подобен проблем имам. И моята иска малко повече натискнае на желязото дето я освобождава, но влиза. Само от десният край (гледано като седя зад нея) ми е проблемна.

Иначе много хубава работа върши. 65-70кг дървени плоскости ги качи на веднъж без да се замисли :) . Без нея щях да правя поне 4-5 курса и да приритам на края в жегата дето беше в събота.
themask - специалист
Благодарение на Фитилчо се сдобих с прахосмукачката :partyman:
Чета, че за едрия киреч е хубаво да се сложи платнена торбичка. Ще препоръчате ли някоя, която става?
presar - специалист
Ето днес бяха oстанали 2 броя Изображение
и водоструйка от нея имаше много Изображение

само,че много бързо свършват нещата
resistbody - майстор
Взех храстореза, след мен останаха тези 2. Мултишлайфа нямаше батерия, рових но не я намерих. Водоструйката е на далавера, но си имам Nilfisk
Фитилчо - майстор
Успя ли да ми купиш колега :? , ако давай да давам адрес и да ми я пращаш с наложен :)
prascho - майстор
Абе имам едни Лейланди дето станаха по 2.5-3м. С какво мога да ги подстригвам в частта от 2м нагоре?

П.П. Фитилчо, честита примоция :). 67,5% отстъпка си е направо геройство за българския пазар. За какво се ползва туй нещо.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Сгъваемото трионче от 8 лв е супер. Да знаете. Пък и 8 за трион който реже е безпари
prascho - майстор
n_a написа:
Сгъваемото трионче от 8 лв е супер. Да знаете. Пък и 8 за трион който реже е безпари
Аз днес го разгледах, но не си го купих :). Взех си втора ножица за клони и байпасна по 10лв. От първата нашите останаха много доволни през изминалата година. Пък едната ми мяза много на лозарска. За гроздобер смятам, че ще я бива много ;).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: