• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
toolegittoquit - майстор
ZEDYCUS написа:
ЕАЗ Електро Апаратурен Завод- Пловдив.
Добре, приятелю, но по-горе на картинката от Викиват виждаме AEZ - да разбираме, че не са български ли?
ZEDYCUS - майстор
Правени са в някой друг от ел. заводите в България, но в кой точно незнам, пусни им едно запитване в онлайн магазина, като те интересува чак толкоз. :cool: От обслужването във Викиват самиия магазин съм "страшно доволен" все едно се връщаш 30 години назад в Социализъма.
ben84 - специалист
toolegittoquit написа:
За това и питам, приятелю Дали задължително за парите си марки като Шнайдер са най-доброто или цените са пресилени?
Личните ми впечатления за АВВ са, че не си заслужават.
toolegittoquit - майстор
Multi9 е по-стара серия на MerlinGerin/Schneider Electric(Обаче сигурно ако на тях пише Merlin Gerin), може би от малко по-ниска класа. Набарах такива предпазители по 3лв, но с 4500А максимален ток на изключване. В железарията, където ходих единствената причина да ги намалят и да не са по 10лв са защото си мислят, че са китайски. :?
miroki - майстор
Здравейте, и аз имам един въпрос относно автоматичните предпазители.
Имам такова табло и единия предпазител не работи добре.
Може ли да се смени с такъв от новите или трябва цялото табло?
Изображение
todortv - майстор
Закрепването е друго.
Най-добре смяна на цялото. Или монтираш шина в старото....
Аз също съм с такова и заради проточния съм сменил един, но си виси на жиците.:x
toolegittoquit - майстор
miroki написа:
Може ли да се смени с такъв от новите или трябва цялото табло?
Продават се тук-таме, като във Викиват, предпазители автомати на обемен монтаж. В това табло да сложиш други ще трябва да закрепиш DIN шина. Новото табло ще иска къртене да се сложи.
miroki - майстор
Мерси. :drinkers:
Къртенето не е вариант, бетон е.
Значи ще търся такива предпазители. Ако не намеря ще виси като на колегата.
ZEDYCUS - майстор
Старото табло в коридора беше от тези черните БГ табла, резервни предпазители не продават никъде, търсил съм. При ремонта на коридора монтирахме табло на VIKO без да къртя нищо(също носеща бетонна стена) с предпазителите от по горе в темата.Изображение
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Въпрос относно автоматични предпазители" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: