Нека намерим най-тънките цени.
presar - специалист
Passa написа:
Това са пак еднократни торби, самоче с по добри експлоатационни параметри.
В крайна сметка накрая се изхвърлят.
Аз искам такава като на Самсунга ми- текстилна с отвор отзад за изпразване. Пере се и единствено е проблем че трябва да се тупа и вдига прах.

Предполагам че филтъра на Парксайда също може да се тупа и смука, като така ще се увеличи живота му.
Вземи торбата купи плат и при някой шивач да я разкрои и ушие, мисля ,че така ще стане.
EDI - майстор
До сега си работя с първата торба на ТОНИ, изпразвана е вече 4-5 пъти и си работи без никакъв проблем.Не знам до кога ще изкара, пък и не виждам какво може да и стане, освен да се разшие някъде.Ако не искаш торба, прахосмукачката, поне моята, позволява да си работиш само с кръглия филтър.
Passa - специалист
Едва ли. Първо трябва да се направи присъединителнят отвор и закрепването около него. Също тряба да се подбере точната материя.
themask - специалист
Намерих модел UB9, който става за B2 версията на прахосмука... Дали има някакви разлики с B3?

А платнените наистина са ми по-удобни и на мен...

П.П. Еди, щом казваш, че става за многократно - взимаме :)
Последна промяна от themask на вт авг 04, 2015 2:40 pm, променено общо 1 път.
Passa - специалист
EDI написа:
До сега си работя с първата торба на ТОНИ, изпразвана е вече 4-5 пъти и си работи без никакъв проблем.Не знам до кога ще изкара, пък и не виждам какво може да и стане, освен да се разшие някъде.Ако не искаш торба, прахосмукачката, поне моята, позволява да си работиш само с кръглия филтър.
А как я изпразваш от боклука торбата и къде отива боклука като няма торба ?
jekasus - майстор
Фитилчо написа:
Кабела как го навивате апоропо?

Аз го правя на геврек и го закачам на малката скоба
между задните колелета има една кука, която се прибира. Навивам между скобата и куката.
jika777 - напреднал
ако няма във вашия град торбички на Тони, може да поръчате от тук +2,99лв за поръчки под 40лв :)

http://www.emag.bg/torbichki-za-prahosm ... D4GMVMBBM/
Passa - специалист
Имам слънчев чадър от нетакан текстил или СМС. Разпадна се тотално и жената оши от нов водоустойчив плат чадъра. Понеже е от големите и не ми се хвърляше основата.
Та незнам кой е правилният плат и дали присъединителната част на нетъканата торба може да се ползва и зашие към правилният плат иначе жената ще я скрои много бързо торбата.
Можеби затварянето на дренажният отвор ще се направи с цип.
presar - специалист
А това в Метро само утре
Изображение
EDI - майстор
Passa написа:
EDI написа:
А как я изпразваш от боклука торбата и къде отива боклука като няма торба ?
Свалям я и изтръсквам боклука в казана на улицата.Е, малко вдига пушилка и трябва да се отделят 4-5 минути за добро изтръскване, ама не е голяма грижа.Като смуча без торба, което се е случвало веднъж, понеже нямах под ръка торбичка, боклука при моя ЛАВОР си остава в казана и после изсипвам казана на боклука.Продухвам филтъра и готово.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: