Нека намерим най-тънките цени.
Passa - специалист
Тоест я ползваш като циклонна.
Добре а как изсипваш боклука от торбата ? Само не казвай през входният смукателен отвор.
EDI - майстор
Ми да, през дупката. :lol: Ама аз нямам чак толкова боклук, че да чистя често.Да речем 2 пъти в месеца, а най-често веднъж на месечно, понеже като работя на масата с оберфрезата, имам кофа с филтър и талаша остава там.Директно ползвам прахосмукачката когато чистя боклук по тезгяха или пода и ползвам ръчните инструменти - ексцентъра, лентовия или нещо друго дребно.
griffin - майстор
themask написа:
Намерих модел UB9, който става за B2 версията на прахосмука... Дали има някакви разлики с B3?

А платнените наистина са ми по-удобни и на мен...

П.П. Еди, щом казваш, че става за многократно - взимаме :)
За b2 и b3 според сайта където гледах за торбички може да се ползва един и същ вид торба.
Passa - специалист
Тази функция вентилатор ? Иска да каже че само мотора с капака се откача от казана и се ползва като вентилатор или какво ?

И как всъщност водата не попада в мотора и се сепарира в казана ? Гравитация, кръглият филтър ли пази ?
griffin - майстор
Passa написа:
Тази функция вентилатор ? Иска да каже че само мотора с капака се откача от казана и се ползва като вентилатор или какво ?

И как всъщност водата не попада в мотора и се сепарира в казана ? Гравитация, кръглият филтър ли пази ?
Прахосмукачката има отвор отзад в койро ако включиш маркуча може да я ползваш за духане, предполагам без проблеми би надула надуваем дюшек или ако искаш да издухаш нещо. При събиране на вода се маха филтъра който нормално седи на мотора и се нахлузва дунапренения чорап. Водата се задържа в казана. Под мотора има един поплавък който го предпазва да не засмуче вода.
jekasus - майстор
Не разбрах, какъв е проблема със маркуча на прахосмукачката :?
Малкия маркуч си го сложих първи на скобите, торбичката я напълних с дребните джунджурии и мокрия филтър и закачих на едната скоба. За кабел вече написах, за колелца - освен да се поръчат две малки в сервиза и големите да останат резерва. На мен не ми пречи, няма да ритам прахосмукачката :-D
ky-kyy - майстор
Някой ползвал ли е акумулаторния тример? Отзиви? Благодаря :partyman:
Фитилчо - майстор
Джек, тва е готина идея с колелата и сервиза.
По принцип не е много маневрена :lol: като 124-ка :lol:
mitko64 - майстор
Нов модел лентов шлайф пускат в Германия на 20.08 http://www.lidl.de/de/parkside-bandschl ... b1/p201093 . Но пак е за малките шкурки. Също и трионите http://www.lidl.de/de/powerfix-saegense ... ig/p201086 . Дано ги пуснат и нашите, че моите останаха без дръжки. :-D
KingLin - майстор
jika777 написа:
ако няма във вашия град торбички на Тони, може да поръчате от тук +2,99лв за поръчки под 40лв :)

http://www.emag.bg/torbichki-za-prahosm ... D4GMVMBBM/
Да добавя само че става дума за модела UB9 тъй като линка води до списък на всички UB торби. Тия дни ще прескоча да взема за проба и ще споделя резултата

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: