Ел. инструментите. Консумативи.
ivouz - специалист
Хилтито не работи, не бие .Пробвах го със свредло и шило.Върти само.
Спирам да ви занимавам.Дано аверчето не е "изпило" парите! Ей че,съм ядосан!
Не ми върви с тия къртачи и това е!
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, как няма да ги е изпило :cool: ! Значи става за бъркалка/миксер, кво се косиш :wink:
themask - специалист
Да вмъкна и още един въпрос в темата - каква грес се ползва за смазване на къртача? Отворих му капачето и вътре е някаква бяла на цвят...
bigdragon - майстор
themask написа:
... каква грес се ползва за смазване на къртача?...
Ако става въпрос за предавката, същата като за главите на ъглошлайфите, високооборотна (тънка) К1. Колкото по-качествена, толкова по добре...
Важното е да не е много, защото ще загрява и ще изхвърли излишната.

За патронника също има специализирана, но може да се ползва и обикновена по-тежка (гъста) К2. Слагайте по малко но винаги да има, опашката да цапа черно, гадно е, но е добре за машината. Аз имам парцал в кутията и винаги преди прибиране, избърсвам опашките на инструментите.
Много са удобни тези опаковки :supz: :
Изображение
След изразходването :-D :butthead: я напълнете с някаква грес и я дръжте в кутията на къртача. едно натискане е точно дозата за смазване на патронника...
Периодично почиствайте патронника и вътре, прахоляка полепва и става като абразив...
Последна промяна от bigdragon на ср авг 05, 2015 9:12 am, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Аз пък в кутията на перфоратора имам смазка в кутийка за "парченце от голяма нужда" за медицински изследвания :-D
bigdragon - майстор
Аз идеята я видях от тук.
Това е точно смазката за патронниците.

Изображение

Тема "Кой къртач е по-добър: Raider RDP-HD11 или RDP-HD 31?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: