Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Andri01 - майстор
Не знам дали ще се навият !Що не вземеш с 3Кв? Разликата в цена на бойлера и после с тока ще се компенсира.
brum - майстор
Не искам 3kW защото инсталацията не е предвидена специално за бойлер, а е нормален контакт. На същият контакт има и пералня.

Шишков са ми един вариант. Водят ги уж за читави, ама само съм слушал. Та за това питам :) .
Andri01 - майстор
Слаба термо изолация-на Шишков. Иначе,като изработка са добри.
brum - майстор
На Шишков взех. Малко "шано" ми изглеждат нещата, ама ще покаже времето. Като недостатъци - термурегулатора е скрит вътер и за да смениш температурата на която изключва трябва да сваляш капака. Другият е, че касови бележки при тях май много-много не се дават. Една стокова разписка дето даже е неправилно написана и толкова. Явно работят в сивата икономика...
шоп - майстор
:shock: :shock: :shock:
значи нямаш и гаранция!
brum - майстор
Ми знам ли. И аз за това питах, ама нещата така си останаха. Казаха ми, че стоковата разписка била достатъчна за гаранцията. Ама пред КЗП стоковите разписки не знам да важат...
Andri01 - майстор
Като са ти отговорили уклончиво за гаранцията,трябваше да искаш касова бележка. С нея гаранцията е 2г. по закон!!
VLADO66 - майстор
Да не отварям нова тема-имам един бойлер на Елдом,стар,с голямия фланец.Питанката ми е гайките на фланеца с какъв размер са?Бойлера е доста далече- на вилата,а трябва да го отворя да почистя варовика.
Andri01 - майстор
Болтове М10,гаечен ключ 17мм.

Тема "Бойлер, 80L, вертикален, неръждаем <2500W мощност." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: