За торбичката ,разбрахме . Ама как мина/ къде/ почивката не казваш нищо!? Да не "настъпа" котето нейде и
? 

Passa написа:Това са пак еднократни торби, самоче с по добри експлоатационни параметри.То като тези торби на Самсунг друг такъв боклук няма ... Тупаш, чистиш като ненормален, переш, 10 пъти със сапун и плакнене, задреъства се за норматив и накрая - едва успяваш да вкараш тъпата пластмаса около вече раздраната торба.
В крайна сметка накрая се изхвърлят.
Аз искам такава като на Самсунга ми- текстилна с отвор отзад за изпразване. Пере се и единствено е проблем че трябва да се тупа и вдига прах.
Предполагам че филтъра на Парксайда също може да се тупа и смука, като така ще се увеличи живота му.
KingLin написа:Аз да благодаря специално на stan73 за това че ми направи огромната услуга да ми заприходи една прахосмукачка докато аз си въртех големио г.з на плажа в КрапецОсвен това днес той е рожденик - да си жив здрав и с акъл бръснач още поне толкова години!
Отделно си взех и пендулата (ако лидл четат благодаря и на тях за коректното отношение, само дето още не съм я вадил от кашона така че стискаме палци), соларната лед лампа с пир датчик и едни пилички за нокти че да не мрънка женурята
Имаше доста от кордлес зегетата ама поне две бяха без батерии вече (д'ева и крадливото племе дето сме). Имаше и поялните станции с 11% отстъпка. Ако се не лъжа имаше и намален електрожен. Това във Варна до зеленчуковата борса Лидъла.
Chefo77 написа:Passa написа:Това са пак еднократни торби, самоче с по добри експлоатационни параметри.То като тези торби на Самсунг друг такъв боклук няма ... Тупаш, чистиш като ненормален, переш, 10 пъти със сапун и плакнене, задръства се за норматив и накрая - едва успяваш да вкараш тъпата пластмаса около вече раздраната торба.
В крайна сметка накрая се изхвърлят.
Аз искам такава като на Самсунга ми- текстилна с отвор отзад за изпразване. Пере се и единствено е проблем че трябва да се тупа и вдига прах.
Предполагам че филтъра на Парксайда също може да се тупа и смука, като така ще се увеличи живота му.
Колко време се мъчих, докато ми дойде в кухата кратуна акъла да мина на хартия ... сякаш струват милиони.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: