• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Въртя и суча, суча и въртя и все до направи сам го докарвам- имам в предвид форума.
Страхотен форум!

Прикачен файл

Darak2.jpg
Darak2.jpg (51.93 KиБ) Видяна 4757 пъти
Последна промяна от darak63 на пон май 26, 2008 4:22 pm, променено общо 3 пъти.
He мога да ти кажа добре дошъл защото май съм регистриран след тебе. Ако е така добре заварил. Нещо май си ми комшия. А иначе, жена ти дали ще те поздрави за хубавите думи по неин адрес?
Мерси за поздрава. Ами публикувай снимка и ще ти кажа дали си ми комшия. Колкото до жената - видя какво съм написал и сега малко не си говориме. Ама в крайна сметка по добре сам да си призная, отколкото някой комшия да и каже.
SHL - специалист
Здравей, добре дошъл :)
Lans Link - специалист
Здравей и от мен и добре дошъл :supz:
Само не разбрах с какво се занимаваш - как си изкарваш прехраната.
Айде със здраве.
Благодаря Ви за топлото посрещане.На въпроса на Lans Link -Бих искал да си изкарвам прехраната, като Ричард Гиър в един филм, ама като си погледна ЕГН-то и се сетя каква беззъба ще ми бъде клиентелата бързо ми минава желанието. Иначе сериозно. Юрист съм по образование, а много отдавна завърших академията на МВР - но не съм бил от ония ченгета /нали се сещате/, иначе щях ли да се изтипосам. В момента имам малка фирмичка занимаваща се с развойна дейност -разработваме изделия предназначени за охрана и самоохрана. Малко съм се занимавал /около 17 години/ с оперативна и техническа сигурност и поназнайвам нещо от фирмена и корпоративна такава.
Хобито ми е електротехника и електроника ,и основно съм се специализирал в разглобяването /развалянето/ , след което чета форума на направи сам за да върна първоначалното състояние на уреда върху който съм прилагал познанията си.
Надявам се и аз някога да мога да ви бъда полезен с нещо.
Последна промяна от darak63 на пет май 16, 2008 10:54 pm, променено общо 1 път.
Бола - специалист
Здравей и от мен.Аз още нямам фотосесия във форума,ама и това ще стане някой ден.
Бола, ако нямаш фотограф да ти пратя моя?
Бола - специалист
Или да дойда да ме снимаш :-D
  • 1
  • 2

Тема "И аз съм за ..... да се запознаем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: