Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
То пише в местоположението на колегата Griffin :-D . Toва линеалът му от две части по 70 см. ли се състои?
Passa - специалист
А защо тук не го пускат ? Нито цената е толкова висока, нито е с двойно предназначение.
griffin - майстор
mitko64 написа:
То пише в местоположението на колегата Griffin :-D . Toва линеалът му от две части по 70 см. ли се състои?
Линеала е две парчета по 70 см, като се сглоби е стабилен, но има разминаване между двете части в височина там където ходи циркуляра което мисля че ако лепна едно тиксо и ще заспи :-D. Чудех се дали да не драсна едно кратко ревю в блога, но тъй като реално не съм работил с него не мога да дам работни впечатления дето се вика. Иначе защо не е дошъл до България не знам имаше и други инструменти които не стигнаха до България както и обратното.
piper4o - напреднал
Леле,защо се абонирах за тази тема... :sad:
Миналата седмица пендулата,другата ръчният циркуляр...
Сега ми хрумна една идея-от този ръчният да си направя стационарен циркуляр.Иначе ръчен не ми трябва.
Щото сегашният ми е пълна скръб.
Въпросът е -ще стане ли?
И има ли подобна тема, да да помисля да четвъртък.
griffin - майстор
Става от ръчен такъв на маса идеи в нета има бол, аз точно таказапочнах с едно циркулярче с диск 165, само дето имаше разклинващ нож, гледам новите модели почти всички са без незнайно защо, но разклинващ нож може да присподобиш на масата.
Passa - специалист
Големото Спарки е с разклинващ нож, но го спряха от производство.
mitko64 - майстор
piper4o написа:
Леле,защо се абонирах за тази тема... :sad:
Миналата седмица пендулата,другата ръчният циркуляр...
Сега ми хрумна една идея-от този ръчният да си направя стационарен циркуляр.Иначе ръчен не ми трябва.
Щото сегашният ми е пълна скръб.
Въпросът е -ще стане ли?
И има ли подобна тема, да да помисля да четвъртък.
Ти си с лека диоагноза, аз за втори път скачам на пендулата и прахосмучката, отделно на аерографа, циНкуляра и евентуално перфораторът, ако се появи.
pachosz - специалист
Аз пък да не съм капо, днес си купих един апарат за кръвно налягане. За цената си учудващо точно показва машинката :thumbs: :cooler:
За сега...
mitko64 - майстор
Нещо ми се губи цял ден да питам, чак сега стоплих- пускат гледам мултицет, не съм следил моделите, пускан ли е досега, но който разбира да ме светне става ли за 20 кинта? Досега го карам с един със стрелка, пратиха ми го навремето от Германия, ама за къде по- напред, винаги се открива нужда, а не може все да го влачиш все с тебе(на три къщи къде по- напред).
vasko9999 - специалист
Мултицета и аз го загледах,но нещо ми се стува скъп за тези функций които има.Имам един китайски взиман от кварталната железария преди пет години за 8 лв. с повече неща за измерване и още си работи.Относно пахосмукачката и аз я взех,като цяло останах доволен от изработка и качество на вложените материали, НО очаквах малко по-голяма смукателна мощност.Като сложа ръката директно на големия отвор на казана има доста сила,но като му завия гъвкавия маткуч намаля силата на смучене.Смуче малко по-силно от един обикновен самсунг(1600 ватов) който имам от преди няколко години.Остава да видим кои точно торбички ще станат за нея,нали се оказа че UB 9 от тони са по-малки по размер.За циркуляра и аз съм се навил само че ми се струва че миналия път го пускаха на 75 лв. или се бъркам?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: