Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Ама в лидълите ли ще пускат мултицети!?
pachosz - специалист
griffin написа:
Мултицета на лидъл има променлив ток, тия от 8 лв. поне ппвечето които съм виждал нямат такава екстра.
Аз пък не съм срещал такива дето не мерят и променлив ток.
mitko64 - майстор
Имам три ментака(два нищо вече не показват) и на трите няма означение А променливо. Сега дали мерят ампеража на променлив ток не знам.
griffin - майстор
pachosz написа:
griffin написа:
Мултицета на лидъл има променлив ток, тия от 8 лв. поне ппвечето които съм виждал нямат такава екстра.
Аз пък не съм срещал такива дето не мерят и променлив ток.
Е ти си карал по класни уреди :-D аз съм срещал доста без тоя обхват :)
prascho - майстор
За какво ви е променлив ток. Аз откакто се помня променлив ток 1-2 пъти да съм мерил. Меря си променливо напрежение и си свиркам :-D .
KingLin - майстор
griffin написа:
Дисковете за цената си си струват, но лично аз не бих инвестирал в тях...
Значи все пак ще ги взема - от имане глава не боли :lol: И още един лаишки въпрос: за какво са различните дискове ако може да се определи по зъбците? Надявам се на тях да си пише де.
vasko9999 - специалист
KingLin написа:
griffin написа:
Дисковете за цената си си струват, но лично аз не бих инвестирал в тях...
Значи все пак ще ги взема - от имане глава не боли :lol: И още един лаишки въпрос: за какво са различните дискове ако може да се определи по зъбците? Надявам се на тях да си пише де.
И аз това щях да питам.До колкото разбирам има и от трите вида за трите размера.Конкретно за лидълския циркуляр ни трябва 190мм. дискове.Но кой точно за какво е ?
Николай Николов - специалист
Повече зъби - по-фин срез (напречно на дървесината) или за всякакъв вид листов материал (шперплат, мдф, пдч). По-малко зъби - за надлъжни срезове почти изцяло в дървесина. Ако с груб диск режеш пдч или шперплат, никога няма да имаш чист срез, винаги ще се къдри. Ако с фин диск "разбичваш" дъски - ще нагаряш по среза и ще нагряваш диска (следователно и ще се затъпява по-бързо).
kuuuuuul - майстор
Аз имам комплекта дискове от 3-4г, миналата използвах този с многото зъби за алуминий за направата на около 12м парапет,справи се много добре.
profesionalist_wood - майстор
Дайте ми линк за мултицета от лидъл че не го намирам?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: