Като ти опадат зъбите ще се сетиш да го разлюбиш
Не го пожелавам на никого,разбира се.

Ти!Да ти припомня ли:Олелееее, ма ти си тотално в грешка бре
gogo7777 написа:Ти!Да ти припомня ли:Олелееее, ма ти си тотално в грешка бреТи четеш както ти скимне....ай ако е удобно не ми преписвай неверни твърдения, които са плод на твоята фантазия. Думи /цитати/ от контекста не бива да ги тълкуваш по твоему
. Ако не знаеш на кое му се казва "жълто" добре, ама да си се объркал и да смяташ, че аз съм казал, че мед и сплавите и не се заваряват.....
idunno....така е, прав си. . Оксижена е най-труден за усвояване, електрожена е след него.
:
Какви метали се заваряват посредством TIG функция?Е това се коментираше.....тема от която ти вадиш цитати и тълкувания от кратуната ти.
Неръждаема стомана , стомана , алуминий ,никелови сплави , магнезий , мед , месинг , бронз , злато
Какви са предимствата от TIG заваряването?
Контрол на процеса заваряване - TIG метода позволява на заварчика много по-голям контрол на процеса, отколкото други заваръчни методи. Получават се заварки с високо качество и без пръски.
Гъвкавост - Чрез TIG метода се обхваща в най-пълна степен нуждата от заваряване.
Е сега след като видя че може....жълто и ,мед на ВИГ, няма какво друго да кажешНе няма какво друго да ти кажа.....поне докато си мислиш, че на месинга се казва "жълто"....
Аз, май лошо се изразявам, не случайно се започва с оксижен(той е най-лесен) най-лесно се владее заваръчната вана,Сигурно аз не схванах поста
gogo7777 написа: Не няма какво друго да ти кажа.....поне докато си мислиш, че на месинга се казва "жълто"....А кое e по жълто -меснинга или бронза ....според теб!?Щото аз и двете съм ги заварявал ,.....но едното се заварява по лесно от другото !Остава обаче да познаеш кое е то!И понеже си супер специалист жокер няма да ти дам!![]()
С аргон "жълто" не се заварява.....а дали си заварявал, едва ли.....сигурно за първи път чуваш за такова заваряване и апарата за изпълнението. Труден, но добре платен труд от реставратори и колекционери
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: