Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Практически приложимо но никак не е практично - не можеш да го караш където си искаш, работи само 20-тина минути преди да се стопли, трябва му течен азот.
:partyman:
koveslav - майстор
Технологийте напредват.Макар и бавно-над сто години усъвършенстваме буталния двигател......Но пък сравнително скоро е възможно да се откажем от гумите и ходовата част на автомобила,например....
hidrazin - майстор
Това с гумите и ходовата част на автомобила едва ли даже в обозримо бъдеще.
То един асфалт като хората не могат да сложат, ти за специални пътища ми говориш.
Ей това е май единственото реално приложение. Разбира се то е повече екстравагантно, отколкото практично.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ap3OqX4MBUw[/youtube]
:partyman:
profesionalist_wood - майстор
Не че не знам за магнитното поле на земята.... аме преди 25 години бях прочел по мои спомени май в една книга,, Всички чудеса в една книга,, та имаше пасаж за катастрофата на едно нло било причина нестабилното магнитно поле на земята...... и се замислих :? Май там е заровено кучето
petromaniq - специалист
.... и от тогава извънземните се отказали да идват :lol:
jordanvass - майстор
Много се спекулира с понятието антигравитация. Масата хора смятат, че всяка сила, която е способна да те отлепи от земята и да полетиш, е антигравитация. Е не е баш така, нищо че по този начин преодоляваш гравитацията. А гравитацията е силата на привличане, която съществува между всички материални тела, които имат маса. В частност - между тялото Земя и всички предмети около нея. Тука няма никакви магнити, никакви магнитни полета. Взаимно си се привличат и съвсем немагнитни материали. За да се дефинира една сила като антигравитация, трябва да създадеш такъв материален обект, който на принципа на гравитацията да отблъсква друг, а не да го привлича. Това, че си създал реактивен двигател, който с издухването на силна струя те избутва нагоре или двойка магнити, чиято сила на отблъскване компенсира силата на гравитация, не означава, че си създал антигравитация. Двете сили са от съвсем различно естество и те само математически си противодействат.
Последна промяна от jordanvass на пон авг 10, 2015 11:00 am, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Преди много години един уволнен учен от наса разказваше че летящите чинии на извънземните претърпяли катастрофа били захранвани от 117-ти елемент от менделеевата таблица и имало силата на всичките атомни централи по света събрани заедно. Как бачкат,не успял да измъкне чертежите. Ще потърся името му.
jordanvass - майстор
Ама тая летяща чиния с инструкция за експлоатация ли си върви, заедно с чертежите? :D Бреййй, те също като нас.
Наскоро гледах един документален филм за извънземни. Корабът им се доближи до слънцето и си засмука от него плазма. Съвсем ясно се видя как се оформи една фуния и си напълни през нея резервоара с плазма. Това според мен е най-вероятното космическо гориво. Под път и над път звезди - доближаваш се като до бензиноколонка и си наточваш плазма без пари. Щото какъвто и друг източник на енергия да е, за такива огромни космически маршрути ще трябва доста да си носят от къщи. А звезди с плазма има навсякъде.

Тема "Това истина ли е според вас?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: