Нека намерим най-тънките цени.
ivouz - специалист
Такъв такер ако иска някой ще му подаря на мен не ми върши работа.Телчета нямам!
Не знам как ще се използва за кабели !
prince - напреднал
ivouz написа:
Такъв такер ако иска някой ще му подаря на мен не ми върши работа.Телчета нямам!
Не знам как ще се използва за кабели !
И аз чакам да го пуснат отново, че моя го изтървах от покрива и се счупи. Вършеше идеална работа при закрепване на фолиото.
Предварително ти благодаря за предложението!
Ще пусна ЛС.
ivouz - специалист
Рrince понеже си първия поискал го ще бъде твой но,го чакай другата седмица?
На село е и ще го взема през този уйкенд!
prince - напреднал
ivouz написа:
Рrince понеже си първия поискал го ще бъде твой но,го чакай другата седмица?
На село е и ще го взема през този уйкенд!
ivouz, благодаря ти!

Не бързам. Когато можеш.
lov - майстор
Аз питам други ме изпреварват ма не мой да спя на клавиатурата. Имам покрив да правя и трябва да кова мембрани. Никаква точност не ми трябва важното е да става бързо и да не влача маркучи и кабели. Не обичам да развалям вече готови уговорки. Ако има някой друг колега дето да не му трябва няма да откажа.

Относно за коване на набелите и обсъждания лидълси такер. Вчера от джъмбото купих такъв за 10 лева. Като им гледам картинките и направията от един и същи гараж са излезнали само брандирането различно.Взех го защото имам малко запаси от най малките U скоби
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
За прословутата "ми" не-Щил бензинова резачка....... Практикер дава за 100 пари KTN...
http://broshura.bg/praktiker/view/prakt ... 81#page=22, Кауфланд намаля от220 на 110 лв RTR.... От тази техника искам да не е някоя нервозна със прецизни глезлави настройки, да не гасне от погледа ми (не е лесно). Малкото тегло е супер пожелателно.
Някой ще каже ли топла дума за машинките?
stan73 - майстор
lov написа:
Аз питам други ме изпреварват ма не мой да спя на клавиатурата. Имам покрив да правя и трябва да кова мембрани. Никаква точност не ми трябва важното е да става бързо и да не влача маркучи и кабели. Не обичам да развалям вече готови уговорки. Ако има някой друг колега дето да не му трябва няма да откажа.

Относно за коване на набелите и обсъждания лидълси такер. Вчера от джъмбото купих такъв за 10 лева. Като им гледам картинките и направията от един и същи гараж са излезнали само брандирането различно.Взех го защото имам малко запаси от най малките U скоби

Всъщност според мен грешиш. Във Варна има един магазин на някакви Сасунци Давид. Та те са представители на Ферм, но продават и други неща в магазина си. Та там бях си харесал един такер, много подобен на лидълският. Почти го бях купил, но поисках да го тестваме. Не работеше добре. Тествахме и друг - и той не работеше добре. В крайна сметка, не го купих. После тествах и няколко други по различни магазини. (всичките много приличаха на този (лидълският), но като се вгледаш по-щателно се оказва, че лидълският е по-изпипан). Та лидълският ръчен такер, е първият, който ми попада и работи наистина добре (освен един служебен Рапид, който имах преди). Та смея да твърдя, че поне на първо време (не знам обаче колко издържлив, ще е лидълският), се държи почти като Рапид. Та за цената от около 13 лева (някъде около тази цена го купих) си е супер.
stan73 - майстор
n_a написа:
За прословутата "ми" не-Щил бензинова резачка....... Практикер дава за 100 пари KTN...
http://broshura.bg/praktiker/view/prakt ... 81#page=22, Кауфланд намаля от220 на 110 лв RTR.... От тази техника искам да не е някоя нервозна със прецизни глезлави настройки, да не гасне от погледа ми (не е лесно). Малкото тегло е супер пожелателно.
Някой ще каже ли топла дума за машинките?
Аз тази от Практикер (Текнополис) не съм я виждал, но съм виждал кауфландската резачка. Много е далеч от определението лека. Всъщност когато имаш толкова претенции ми се струва, че няма как машината да е толкова евтина, колкото се надяваш.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
stan73 написа:

Аз тази от Практикер (Текнополис) не съм я виждал, но съм виждал кауфландската резачка. Много е далеч от определението лека. Всъщност когато имаш толкова претенции ми се струва, че няма как машината да е толкова евтина, колкото се надяваш.
Лекотата е пожелателна, писах. Основното ми желание е повече да реже, отколкото да я чоплим. Начетох се на оплаквания... та, според теб, тази кауфландската ?
stan73 - майстор
Ами предполагам, че ще върши работа, а и е с голяма гаранция.
Аз имам клонинг на стар модел на Маккълъч и определено ми върши работа за домашни цели но пък и цената е друга...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: