Нека намерим най-тънките цени.
prince - напреднал
lov написа:
Аз питам други ме изпреварват ма не мой да спя на клавиатурата. Имам покрив да правя и трябва да кова мембрани. Никаква точност не ми трябва важното е да става бързо и да не влача маркучи и кабели. Не обичам да развалям вече готови уговорки. Ако има някой друг колега дето да не му трябва няма да откажа.

Относно за коване на набелите и обсъждания лидълси такер. Вчера от джъмбото купих такъв за 10 лева. Като им гледам картинките и направията от един и същи гараж са излезнали само брандирането различно.Взех го защото имам малко запаси от най малките U скоби
Колега lov, щом ти е нужен толкова много, можеш да го вземеш. :)
Аз септември започвам малко дървено къще около 50 м2. и там щеше да му дам за душата.
lov - майстор
prince написа:
lov написа:
Аз питам други ме изпреварват ма не мой да спя на клавиатурата. Имам покрив да правя и трябва да кова мембрани. Никаква точност не ми трябва важното е да става бързо и да не влача маркучи и кабели. Не обичам да развалям вече готови уговорки. Ако има някой друг колега дето да не му трябва няма да откажа.

Относно за коване на набелите и обсъждания лидълси такер. Вчера от джъмбото купих такъв за 10 лева. Като им гледам картинките и направията от един и същи гараж са излезнали само брандирането различно.Взех го защото имам малко запаси от най малките U скоби
Колега lov, щом ти е нужен толкова много, можеш да го вземеш. :)
Аз септември започвам малко дървено къще около 50 м2. и там щеше да му дам за душата.
Конфузна ситуация се получи както реши колегата. Наистина съм на зор другата седмица уж да съм събрал всичките материали и да го застъпваме. 150 квадрата че и отгоре пък гледам да спестя колкото се може от хамалогията. За това и попитах в темата. Иначе пневматични имам 3 ама трябва и компресори да влача на електрическите нещо им нямам вяра. А с ръчните докато тапицирах две табуретки и ми се схвана ръката :x та не си е много работа за тях.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Кхм... за такера ли се борите или за чука???
themask - специалист
lov, взимаш го, вършиш работа, после го пращаш на prince :partyman:
Фитилчо - майстор
themask написа:
lov, взимаш го, вършиш работа, после го пращаш на prince :partyman:
Тетвасимислехиаз :-D

n_a - и за такера и за чука - две у йедно е таз джаджа :-D чукаш и забива телове :rolleyes:
kr1100 - майстор
Сасунците са 2 ма скарани братя. преди време 2 мата се занимаваха с авточасти , накладки, феродови ленти.
Не са им читави работите - китайски . Купувал съм стойка за ъглошлайф и патронници. Стойката я преправях и уякчавах , 1 патронник директно в кофата , втория е на път. Гаранция -Франция - надеждност колкото в Шон и Жо /Аветисян - отвертка за развиване на 1 винт за следващия нова , същото е и с ключове, стяги .... Всичко е за 1 кратна употреба. Затова боклуци не купувам от изброените места.
Как да си обясни човек - кръстата отвертка и за развиване на 1 винт се износва отвертката. Ключ -напън за развиване и до там размера променен към по-голям . Водопроводен ключ 1" след малка манипулация се разчекна. Велики боклуци.
На Гарвана са малко по-добре инструментите - стават и за повторна употреба, но надуха цените.от 2г. поне и оттам нищо не купувам
profesionalist_wood - майстор
kr1100 написа:
Сасунците са 2 ма скарани братя. преди време 2 мата се зааха с авточасти , накладки, феродови л.енти.
Не са им читави работите - китайски . Купувал съм стойка за ъглошлайф и патронници. Стойката я преправях и уякчавах , 1 патронник директно в кофата , втория е на път. Гаранция -Франция - надеждност колкото в Шон и Жо /Аветисян - отвертка за развиване на 1 винт за следващия нова , същото е и с ключове, стяги .... Всичко е за 1 кратна употреба. Затова боклуци не купувам от изброените места.
Как да си обясни човек - кръстата отвертка и за развиване на 1 винт се износва отвертката. Ключ -напън за развиване и до там размера променен към по-голям . Водопроводен ключ 1" след малка манипулация се разчекна. Велики боклуци.
На Гарвана са малко по-добре инструментите - стават и за повторна употреба, но надуха цените.от 2г. поне и оттам нищо не купувам
Aaа ние през 90- те ги носехме при наш ковач да ги закалява отвертките. Половината успя да ги закали другите не :-D
lov - майстор
Чесно казано ръчни такери бол. Нали съм си падам малко плюшкин та съм прибирал по точно купувал на кило и от 2 съм правил един и си работят. Та с ръчен такер освен за 20-30 скоби отново не бих се захванал.За тая работа си има пневматика. Проблема е че къщата дето ще правим покрива ми е далече и само заради едни мембрани няма кой да влачи компресори до там. А чукчето такер си е точно за тази работа. То се кове колкото да се прихване пък като се нареди после скарата няма къде да шава.
stan73 - майстор
kr1100 написа:
Сасунците са 2 ма скарани братя. преди време 2 мата се занимаваха с авточасти , накладки, феродови ленти.
По-назад имах предвид, че колегата беше писал, че си купил такер от Джъмбо и бил като лидълският. Но това доста ме съмнява, като знам и там какви ментаци продават, А иначе лидълският си работи добре. Вече съм оправил тапицерията на няколко мебели с него...
prascho - майстор
n_a написа:
stan73 написа:

Аз тази от Практикер (Текнополис) не съм я виждал, но съм виждал кауфландската резачка. Много е далеч от определението лека. Всъщност когато имаш толкова претенции ми се струва, че няма как машината да е толкова евтина, колкото се надяваш.
Лекотата е пожелателна, писах. Основното ми желание е повече да реже, отколкото да я чоплим. Начетох се на оплаквания... та, според теб, тази кауфландската ?
И у метро има резак за 100+....

Прикачен файл

rezak.JPG

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: