Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
stan73 написа:
По-назад имах предвид, че колегата беше писал, че си купил такер от Джъмбо и бил като лидълският. Но това доста ме съмнява, като знам и там какви ментаци продават, А иначе лидълският си работи добре. Вече съм оправил тапицерията на няколко мебели с него...
Писах само като информациа и цената. Иначе мисля че достатъчно техника ми е минала през ръцете че да мога да оценя дали излиза от същия китайски гараж, :lol: Е най много 1-2 кутийки кламери разлика :)
Лично за мен ръчните са колкото да си свършиш някаква работа на бързо. И да повторя купих го защото имам малко U скоби на неговия размер пък дано ги изразходя и не се разпадне до тогава :)
ivouz - специалист
Пиша го публично ще го пратя на Лов ако издържи да обещае да го прати на друг!
lov - майстор
ivouz написа:
Ще го пратя нали важното е да си свършим работата. И аз съм подарявал тука през форума много неща щото знам какво е да ти трябва нещо, а някъде съм сигурен че така си стои и няма да се ползва никога.
Пък пуснат ли го отново ще си заприходя един да имааааа... :lol:
ivouz - специалист
Тук ситуацията е деликатна Лов ,исках разрешение от човека на който я обещах така че,...
vasko9999 - специалист
KingLin написа:
И аз не ги намирам в сайта. Купих ги тези директно от магазина тук във Варна и продавачката това ми цитира като номер. Евентуално по телефон ако може да се поръчва... Другия вариант е ако някой иска мога да пратя по Лео. Цената им е 2.84 лв. на бройка и се продават поединично.
Колега тия дни ще имам път до Пловдив,ще намеря магазина им в тракия да видим дали ще намерят торбички с номер UB313.Търсих в нета торбички с такъв номер но нищо не ми излиза,излизат UB312 иUB314 но без снимка и цена,намерих ги в някакъв сайт на официален вносител на VACBAC пак с пловдивски адрес на брезовско шосе та и там ще погледна.На тази торбичка която ти си взел какво пише на ней?Ако можеш пусни една снимка във форума.Предполагам,че доста хора от форума с тази прахосмукачка се интересуват от намирането на правилните торбички.
Последна промяна от vasko9999 на вт авг 11, 2015 11:06 pm, променено общо 1 път.
prince - напреднал
lov написа:
ivouz написа:
Ще го пратя нали важното е да си свършим работата. И аз съм подарявал тука през форума много неща щото знам какво е да ти трябва нещо, а някъде съм сигурен че така си стои и няма да се ползва никога.
Пък пуснат ли го отново ще си заприходя един да имааааа... :lol:
Колега, важното е да си свършиш работата :-D Успех!
Благодаря за изключително коректното отношение на ivouz! :prayer:

P.S. Съжалявам, че не съм бил ясен! Още в предния пост го отстъпих на колегата lov.
lov - майстор
Аз нали това писах още в началото че ми става кофти да се развалят вече уговорени неща. Че дори и попитах ако някой друг му е непотребен да се обади.
Иначе благодарско и на двамата за жеста.
ivouz - специалист
На който му трябва наистина.Иначе да си бере угризенията!Та...?
prince - напреднал
ivouz написа:
На който му трябва наистина.Иначе да си бере угризенията!Та...?
За пореден път ти благодаря!
Изпрати го на lov.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
prascho написа:

И у метро има резак за 100+....
Не ми помагаш твърде :-) Коментирай машинките де
130... и трите ми изглеждат еднакви, на брошура
Единствено кауфландската е 200+
Дано утре да има една за мен

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: