Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
rosen__hristov - помощник
Реших да си обновя банята. Мисля да сложа тапети за баня. Мога ли да ги залепя направо върху старите плочки? Какво трябва да е лепилото за тапета за да залепне за плочките?
astor - специалист
Моя опит показа, че с лепилото, което се продава заедно с тапетите в бриколажа не стана добре върху старите плочки. Лепилото е на прах и се разтваря във вода. Трябва нещо по-сериозно да се вземе за тази цел. Аз купих някакви немски тапети и лепилото, но така и не ги дозалепих. Не ми хареса как се получава. Ако тапетите са с картинка е добре да се внимава, че при мен имаше едни делфини, на които малко им срязах перките :(.
Чаро - Акълия
по-добре шпакловай плочките, с хубав теракол и грунд плочка в/у плочка щот иначе става много грозно... можеш да си преброиш плочките под тепета. аз лепих с някво италианско лепило на вид като Ц200, и му добавих фунгицид за да не се развиват плесени, но пак се почерниха тук таме тапетите- постоянно са под течаща вода.
основното според мен е да не е органично лепилото за да не е благоприятна среда за всякакви гадове.
sanig - специалист
Ние лепихме тапети върху плочките в тоалетната .Магазинерката каза , че щом няма да се мокрят може и с Ц200, иначе си имало специално строително лепило. Вече 3 г. не са мръднали.
Като изключим факта , че на места сина ми се опитва да ги разплепя :lol:
rosen__hristov - помощник
Благодаря Ви че споделихте опита си с мен. Това ще ми бъде от голяма полза, когато се захвана с банята.
Поздрави на всички.
plumber - специалист
Мене ако питаш бягай от тия тапети.Голяма гадост са.Половината баня ми е така и нищо че не се мокрят си мухлясват и като почнеш да ги миеш се накъсват.

Тема "Тапети за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: