Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
dragozow - майстор
Няма как 250 ампера с екстри за 300 лв, това казвам. Във форума не продавам, освен ако някой изрично иска, нямам нужда просто, имам си магазин за това. Коментираме си това че клиента знае че го лъжат и пак го купува заради цената. Право на всеки е да купи от където и каквото иска. Повечето фирми няма да му откажат проба, нарочно казвам "фирми", защото хасковските ги познавам собствениците и на двете "фирми". За работа апаратите им работят, някои до време. Това че издават фактури са глупости, ще получите данъчна фактура на която пише " части 50 броя", така си оправят склада, нищо повече. Купувате изнасилена откъм параметри машина от търговец без адрес, замислете се защо се крие? На мен не ми пречат, но лъжат. Не лъжат АИГ и Панайот, продават машини без да лъжат хората и да се крият като мишоци. Ако мислите че лъжа се отбийте в Дел, там ремонтират всякакви машини и ще ви покажат разликата. Всичко е важно, даже кабелите. Важни са платки, транзистори, силова част и др.
agj - майстор
KocKoo написа:
Добре колеги, моля за сравнете ми недостатъците и преимуществата спрямо това което продавате срещу това което не препоръчвате.
Предполагам ще се изразите като заварчици,а не като търговци.
Всички заварки се правят само веднъж,и това че търся различна машина от тези произведени в БГ не е случайно,не знаех и за китайчетата просто съм заинтригуван и търся мнение от колеги заварчици които стоят на 40градуса жега с дълъг ръкав а не пред клавиатура и сухи цифри...
Ето ти не снимка а клип как работятя тия китайски боклуци : :-D http://m.vbox7.com/play:4d991c4e89 Аз като твой колега заврчик най отговрно заявявам че няма никава разлика в работата на хасковските аргончета спрямо всякакъв друг аргонов апарат,пък и било то и най марковия!Е динственото което е факт е неточността в ампеража.Останолото -ръкохватки ,кабели,щипки е вярно че са слабички но пък вършат работа!А хора като теб които са решили да ползват апарата професионално ще си ги сменят това е повече от ясно[Апарата от клипа е купуван преди няколко години и такива вече хасковлии не предлагат.Но тия червените и жълтите 250 амперови си работят отлично.С тях също съм работил така че проблеми няма!
agj - майстор
dragozow написа:
Няма как 250 ампера с екстри за 300 лв, това казвам. .
Ми това че няма екстри му го казах и аз ,на колегата и то не веднъж!Ама кво да правим като не му стига бюджета да си купи от твойте с екстрите! :-D
dragozow написа:
Това че издават фактури са глупости, ще получите данъчна фактура на която пише " части 50 броя", така си оправят склада, нищо повече. Купувате изнасилена откъм параметри машина от търговец без адрес, замислете се защо се крие? На мен не ми пречат, ...
Търговец без адрес, който обаче издава фактури! :-D
Скоро един познат купи от там трети апарат,първите два са без фактура а за тоя каза че са му издали и фактура.Не съм разпитвал за подробности,но каквато и за каквото да е фактурата си е фактура ,нали!Нали и двете страни са довлни от сделката!?
А че ви пречат ,......пречат Ви -факт! :-D
Последна промяна от agj на ср авг 12, 2015 5:23 pm, променено общо 3 пъти.
aig_welding - специалист
agj написа:
Само не може да ми стане ясна целта на тоя вечен спор!Хем не можете да предложите нищо в ниския ценови клас хем пък се опитвате да разубедите хората че Хасковските Викита били боклуци за балъци!Или според вас, които не иска или по точно няма възможност да си купи апарат от вас ,е балък и ненормалник!Ми подбно поведение според мен е меко казано неколегиално!Щом не можещ или по точно щом не искаш да помогнеш по добре си мълчи!Или може би си мислиш че като напишеш че тия хасковските електрожени са боклуци ,всички ще се втурнат да купуват от теб!?
Или толкова си закъсал че искарването на 100лв.ще ти голяма печалба! :-D
Съдейки по яростта и злобата която виждам явно съм уцелил същината на проблема.
По-късно днес, на спокойствие, ще споделя моето мнение по темата. Благодаря че ми даваш повод! :wink:
dragozow - майстор
А че ви пречат ,......пречат Ви -факт! :-D
Не ни пречат на търговията ако това си мислиш. При нас редовно носят за ремонт машини от хасковските и до една са изнасилени. Не говоря за заваръчни, а за всякакви. Генератори Honda с номинал 5 kW и двигател 6.5 коня, генератора обикновено е 2 - 2.5 kW, а двигател 6.5 коня не носи повече от 4 kVA. Клиентите не знаят че се зашиват, после плачат за сервиз, защото онези не могат да ги намерят. Перфоратори Makita и къртачи Hitachi, все ментаци за които нямат части и се чупят на второто ползване. Моторни помпи с грешни надписани параметри и т.н. Мога да продължа да изброявам. Просто гледат кой какво продава и вкарват боклучива стока без никакво качество. Вкарали плазми пак с надписани параметри без да вкарат консумативи, аз им ги продавам на техните клиенти. Даже моите описания бяха копирали на сайтовете си, много ме е страх от тях. Не целим клиенти, които искат да купят 250 ампера машина за 300 лв, без да искам да ги обидя. Просто докато има шарани ще има и рибари. Иначе е практика да пращам клиенти при конкуренцията като не мога да им свърша работа, повечето се познаваме, а някои си пием и кафето. Казвам просто че хасковските лъжат хората.
dragozow - майстор
Търговец без адрес, който обаче издава фактури!
Не е ясно какво издава и от коя фирма, тя може да е регистрирана и на адрес само с пощенска кутия.
agj - майстор
Няма нито ярост нито злоба към никого!Аз съм заварчик не търговец! Полза от реклама на който да е ,нямам .А ако някой колега търси мнение споделям това което знам ,което съм видял и пробвал .Нищо повече!И това с единствената цел да помогна!Нали в крайна сметка затова сме в тоя форум.
agj - майстор
dragozow написа:
Казвам просто че хасковските лъжат хората.
А то да са само хасковлии!Та ,то кой не ни лъже нас българите! :-D
Обаче ако знаеш какво и за какво го искаш ще бъдеш по малко излъган! :-D
Kirilpm - специалист
Истината е че ние сами се лъжем.Всеки знае че в магазина има хубаво,но като дойде някой да предложи много хубава машинка за малко пари всеки си мисли е сега направих големия удар,тоя не знае какво продава и т.н.А колкото до хасковските машинки аз съм на мнение че ако бяха хубави щеше да ги похвали и някой друг във форума,щом толкова хора са си купили.До сега всичкото менте що съм виждал из продавалника е все с адрес Хасково,кеф ти перфоратори бош,леки,тежки,перфоратори макита,хитачи,агрегати,резачки,електрожени,не съм наясно дали същите хора ги внасят,но не бих рискувал.А за 250А машинка ами аз като я взема за 300 лева,като сменя двата силови кабела,ръкохватката,масата,захранващия кабел,ако искам да работя с аргон евентуално и аргоновия шланг и това като предполагаме че машината работи безотказно и не се налага ремонт,е на мен какво ми остава?Има и едни други много известни WS200 пак с произход хасково,та много внимателно бих проверил и бих отишъл на място ако ми трябва машина оттам преди да рискувам.
dragozow - майстор
Да, проба му е майката, ако ти харесва взимаш.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: