Няма как 250 ампера с екстри за 300 лв, това казвам. Във форума не продавам, освен ако някой изрично иска, нямам нужда просто, имам си магазин за това. Коментираме си това че клиента знае че го лъжат и пак го купува заради цената. Право на всеки е да купи от където и каквото иска. Повечето фирми няма да му откажат проба, нарочно казвам "фирми", защото хасковските ги познавам собствениците и на двете "фирми". За работа апаратите им работят, някои до време. Това че издават фактури са глупости, ще получите данъчна фактура на която пише " части 50 броя", така си оправят склада, нищо повече. Купувате изнасилена откъм параметри машина от търговец без адрес, замислете се защо се крие? На мен не ми пречат, но лъжат. Не лъжат АИГ и Панайот, продават машини без да лъжат хората и да се крият като мишоци. Ако мислите че лъжа се отбийте в Дел, там ремонтират всякакви машини и ще ви покажат разликата. Всичко е важно, даже кабелите. Важни са платки, транзистори, силова част и др.
KocKoo написа:Добре колеги, моля за сравнете ми недостатъците и преимуществата спрямо това което продавате срещу това което не препоръчвате.Ето ти не снимка а клип как работятя тия китайски боклуци :
Предполагам ще се изразите като заварчици,а не като търговци.
Всички заварки се правят само веднъж,и това че търся различна машина от тези произведени в БГ не е случайно,не знаех и за китайчетата просто съм заинтригуван и търся мнение от колеги заварчици които стоят на 40градуса жега с дълъг ръкав а не пред клавиатура и сухи цифри...