• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
Фитилчо - майстор
Много добра машинка, браво Ванка. Направо е осичка :-D

Аз ползвам почти същата на макита, помня, че това ми беше първата покупка от продавалника, чисто нова, явно беше нбякакъв фирмен подарък и ми я даде за 80 български пари

АДСКИ съм доволен, направо е оса :-D

Изображение
ZEDYCUS - майстор
Tая макита е голяма. :lol: Направих снощи трампа с брат ми, дадох му моята стара макита за един касетофон, че ми се скъса лентовия кабел на кенууда. Намерих го в Англия http://www.ebay.co.uk/itm/KDC-W707-KDCW ... AQ:GB:1123
Но немога да разбера кой е номера на кабела трябва ми с това означение -J86-0021-05, А масово предлагат този-J84-0121-12 и твърдят че са съвместими, а не са.
В България в ТПетров са по 24,5лв, но пак са с второто означение, заради мен ще го коригират. :-D
Allan - специалист
След телефончето си взех и една чекийка ONTARIO RAT 1 и съм много доволен невероятен резак е според мен.
Lisko - майстор
Allan написа:
След телефончето си взех и една чекийка ONTARIO RAT 1 и съм много доволен невероятен резак е според мен.
Честито, разтърсих се за снимка на твоя нож и много ми хареса !
Изображение
dundi - специалист
Allan написа:
Би ли казал откъде го взе, аз съм му голям мераклия на това ножче?
rolls - специалист
dundi написа:
Allan написа:
Би ли казал откъде го взе, аз съм му голям мераклия на това ножче?

http://stayaliveshop.com/Ontario-RAT-Folder-8848
Allan - специалист
От един колега от от Блейдфорума Стилопосум се казва продава ги същите ножчета за 75 лв, а на някои сайтове искат даже 95 лв

ПП И аз да попитам нещо мисля си дали след като имам камъни за заточване дали да си взема на фолнкнивен дц 4
DundyTheCroc - майстор
Понеже съм основно на зарядни батерии у нас, а и винтоверта смятам да става на литиеви, реших за РД да си подаря ей това:
Изображение
На първо четене много доволен, пробвах с литиеви, метал-хидридни, оловни и кадмиеви акумулатори, бачка перфектно. За тест сега съм сложил да цикли една почти свършила кадмиева, да видим дали ще я съживи. Командването на зарядното от компа е голяма благина :-D
EDI - майстор
Честито. :partyman: Ако твоето е като на снимката, значи си взел на оригиналната продукция, а не на реплика.Все пак провери номера на холограмата отзад на сайта на СКАЙРС.Аз ползвам едно по-просто - Hobbyking DC-4S .То е само за йонни и поли пакети, ама ми стига и върши добра работа.
Allan - специалист
Честито, много хубав подарък за рожден ден.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: