• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13
Всички въпроси за вилата.
silent - майстор
И аз мисля да правя някаква външна чешма....за съжаление не мога да си харесам модела...по голяма част от това което намирам както и това което колегите са направили и показали тук с едно изключение ми приличат на надгробни паметници с чучур..предварително казвам че не искам да обидя никой...нито пък че ще мога да направя по хубава чешма от техните...
ZEDYCUS - майстор
Ето малко снимки, може да ти хареса нещо. :partyman:
Изображение
Изображение
Изображение
cvetankirilov - специалист
Да повдигнем малко темата с чешмите. Тази я правих за един приятел почти цяло лято, когато имах време , след работа, неделен ден и т.н. Понеже не бях правил подобно нещо досега, бях малко притеснен какво ще се получи. но всичко се получи повече от добре.
Прикачен файл:
DSCI3302.JPG
DSCI3302.JPG (108.03 KиБ) Видяна 4431 пъти
Прикачен файл:
DSCI3303.JPG
DSCI3303.JPG (110.28 KиБ) Видяна 4431 пъти
Прикачен файл:
DSCI3304.JPG
Прикачен файл:
DSCI3305.JPG
Прикачен файл:
DSCI3306.JPG
Още
Прикачен файл:
DSCI3308.JPG
DSCI3308.JPG (109.83 KиБ) Видяна 4429 пъти
Прикачен файл:
DSCI3307.JPG
Прикачен файл:
DSCI3309.JPG
DSCI3309.JPG (92.52 KиБ) Видяна 4429 пъти
ivouz - специалист
И що толкоз червени тез тухли ?Е няма такива червено баш! Иначе хубаво !
Ами той така си ги искаше, тухлите са боядисани със силиконова боя за цигли, затова са такива
ivouz - специалист
Капнете малко бял фасаген и няква охра може и оцветител (разреден).Тя е на водна основа и ще стане.Ако искате де!
Kokar - специалист
Много добре се е получило с разделянето на високото и ниско корито. Добра идея, от която ще се възползвам в бъдеще. =D> Камъкът е задължителна класика за селска чешма. :supz:
За покрива съм съгласен с колегите, но важното е, че на чорбаджията му харесва. :partyman:

P.S.
Преглеждайки темата, забелязах, че една от горните чешми, повод за ласкави отзиви, се продава:

Изображение

С прилежащите части:
Изображение

-Обява-

PSS
Да му е честита на печелившия!
Както се казва, парите се забрават, хубавото (направеното) остава. :2thumbs:
koveslav - майстор
ZEDYCUS написа:
Ето малко снимки, може да ти хареса нещо. :partyman:
Изображение
Изображение
Изображение
Лично мнение-престараване с ъглите.Страхотна идея,но ако ъглите бяха по-неглиже,щеше да е перфектно и по-автентично.....Поне камъка да беше разминат при застъпването....
ZEDYCUS - майстор
Не съм я правил аз, правиха ни я майстори, но не останах много доволен от изработката и визията. :) Довърших сам само плота за мивката след като си тръгнаха.
Аз лепя такаИзображение Изображение
Но не съм майстор. :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13

Тема "Чешма на двора" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: