Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
hristov1 - специалист
Здравейте, реших да си направя окачен таван с гипсокартон в хола, извиках майстора, но се оказа тъй като съм на последния етаж на къщата и са направили плочата много тънка 8см и е започнала да висва с няколко см в средата .. Та майстора ми препоръча да сложим една греда тип H напречно от едната страна да влезе в поясовия зид, а от другата да се направи планка и да се захване с анкери за да държи плочата да не висва по надолу и най-важното да не ми падне на главата ...
Та въпроса ми е удачно ли е това нещо.. Стаята е 16м2 и другия ми въпрос е къде във Варна мога да намеря такива стоманени греди H 10см. Поздрави. :partyman: :-D :)

https://www.google.bg/search?q=Metalna+ ... lZ8uH5M%3A
egomen66 - майстор
ДВОЕН Т-ОБРАЗЕН
Размер IPE 100. Цена/бр.150,00лв. , 8,333 кг/м , дължина12,00m, тегло 100,00kg. , цена/кг1,50лв.

Да се ориентираш за цената #-o
hristov1 - специалист
Благодаря тези дни ще отида да видя :)Поздрави. :partyman:
lecki - специалист
Провери в Диана-та, (под Баумакса).
Duke_BG - специалист
Отиваш в бившия "металснаб" - сега е "Хъс", намират се малко по-надолу от Диана, като ако идваш от радио завода продължаваш надолу по Y кръстовището , но изясни дали ти трябва "I" образна или "H" образна

IPE 100 - е "I" образна
HEA 100 - e "H" образна

и двете са с височина 100 мм

Тема "Метална(Стоманена греда) тип H.. Къде във Варна?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: