Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Във лидъл имаше за по 60-70 лв преди време http://www.conrad.com/ce/en/product/132 ... view1&rb=1
Имаше и клипчета как режеха ламината
:drinkers:
EDI - майстор
5330 е уникална машина, скоро смятам да си взема.
profesionalist_wood - майстор
Колега,ами и мраморни плотове може да реже това животно
Chefo77 - майстор
jordanil написа:
Аз ,за рязане на ламинат ползвам това : :)

http://www.conrad.com/ce/en/product/673 ... 06033B3000
Аз сега водя преговори за едно такова, втора ръка - за трислойките. Лошото е, че му дават много малък живот на дисковете - максимум 100 метра чам или ламинат (за двата вида).
Скил-чето ме заинтригува, притеснява ме само това, че е Скил ...
EDI - майстор
Да не те тревожи.Пипнах я скоро, не е пестено нищо.За ежедневна постоянна работа не знам, ама за мен е точно.
prascho - майстор
Еди, с това може ли да се отрежат отвори за ел. плот и мивка в кухненски плот с 4см дебелина?
Chefo77 - майстор
prascho написа:
Еди, с това може ли да се отрежат отвори за ел. плот и мивка в кухненски плот с 4см дебелина?
Ако успееш с 28 мм максимална дълбочина на прореза да срежеш 4 см плот, ти правя евалла :)
jekasus - майстор
prascho написа:
Максимална дълбочина на рязане при 90°: 28,5 mm
prascho - майстор
Chefo77 написа:
prascho написа:
Ако успееш с 28 мм максимална дълбочина на прореза да срежеш 4 см плот, ти правя евалла :)
Да сега видях дълбочината на рязане. Но бих рискувал да ми кажеш "евала", като обърна плота и направя втората половина на сряза.... :-D
Chefo77 - майстор
Няма да можеш :) Винаги ще остане несрязана част :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: