Нека намерим най-тънките цени.
vsn - помощник
Пълен комплект е стълбата не беше разпечатвана опаковката.
Има някакви ламарини,които мисля ,че за позицията когато е като скеле!
Отивам да я сглобявам.
KingLin - майстор
nikolson написа:
Пък и безпрекословното връщане...
За стоките с допълнително намаление има по особени условия но не мога да ги цитирам.
nikolson - майстор
KingLin написа:
nikolson написа:
Пък и безпрекословното връщане...
За стоките с допълнително намаление има по особени условия но не мога да ги цитирам.
"Нема начин да нема начин". Напр. да помоля за касова бележка на редовна цена във форум "Направисам" :-D :-D
prascho - майстор
къв е па тоя форум...... :roll:

П.П. Аз искам едно ренде, в събота ще ходя на море :). Може да го взема от Бургас ;).
resistbody - майстор
Аз като купувах храстореза за 25лв, попитах продавачката дали имат гаранция и тя ми отвърна, че има и си е 3 години... най-вероятно ще върнат 25-те лева... но аз режа храсти рядко, та и 10 години може да изкара ако е даже малко стока :D
pachosz - специалист
prascho написа:
С "цинкуляр" не съм работил и дори се чудя как ще направи рязане на прав ъгъл без да закачи продължението на линията. Как ще спре точно на ръба...., например като зегето...
Не си създавай проблеми. Режи си отвора за мивката със зегето и си свиркай. Лесно е, само трябва да си вземеш добър трион. Има ментета гадни, дето и дори ново да е ножчето, натискаш па то не реже. Аз от много време съм си харесал едни и само тях купувам на Спарки, модела е Т101D мисля беше. Реже та се къса туй чудо.
prascho - майстор
Имам жълто спарки от 10 години. Пише произведено в Германия... Но зависи от ножа. При ситни зъби и затъпено реже на криво.
Фитилчо - майстор
Може ли някой да ми купи рендето моля?
Благодаря !
Tiger221 - специалист
Битовете,които са от четвъртък,бива ли ги,защото вече почти не останах с здрави кръстати.
profesionalist_wood - майстор
Аз съм изкупил абсолютно всички битове от всичките разновидности :-D Те са ми слабост

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: