Всички имаме коли, нали ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Снимка няма, но аз кат пия не карам. И щи кажа защо.
На полОвин малка водка, глътка дето му се вика, прибирам се с колата и така паркирам, както само на анимационно филмче можеш да видиш.
Идеално. С едно движение плъзвам напред, плъзвам назад, колата абсолютно успоредна на стената на къщата, точно на 2 пръста от нея, закована точно посредата между другите коли.
Аз там посмъртно не мога да си побера колата.
Схващаш ли.
Просто този дето караше така прекрасно с 20тях грама водка - ми не бях аз.
Е, пия ли нещо различно от безалкохолно - НЕ КАРАМ!
Palawnik - специалист
Вчера и аз най-после видях това чудо на полицейската мисъл. Така се стреснах, че ми ляха куршум против уплах. :lol:
pavelari - майстор
определено фалшивите патрулки са доста несполучливи защото зависят от осветеността - варират от много наподобяващи до играчки в детски парк - но ако периодически катаджиите застават скрити зад тях - един път на месец примерно - ще има много голям ефект
emil_v r - майстор
Къде са народните душмани изедници -
С колко са намаляли жертвите , кой печели ?
Какви са отзивите на народът ако напишете името в Гугле?

Прикачен файл

maprollplastpv8.jpg
maprollplastpv8.jpg (90.89 KиБ) Видяна 3482 пъти
Стефан - майстор
emil_v r написа:
... Ако има някой във форума който да не е пил и карал -
моля за снимка която ще окача в кухнята .
Как да ти пратя снимка? И в какъв формат я искаш? Най-лесно е да ти пратя файл, а ти да си я разпечаташ както искаш. Не се шегувам, когато ще шофирам, даже и една глътка бира не пия. И се опитвам, доколкото мога, да спазвам ограниченията на скоростта.
Но съгласете се всички, че има ДОСТА ограничения, които са поставени НЕ на мястото им. Доста са забравени и години след свършване на ремонтни работи по пътя. Голяма част от тях са за почерпката на пътните полицаи, които са с ниски заплати. Завалиите :lol:
emil_v r - майстор
Имам твоя снимка ,но не допусках ,че пък и една бира не пиеш !
Всъщност по- опасно от алк. е ако докато шофираш има жена която те закача .
Световъртеж , отклоняване на вниманието....и ....
Да спра навреме ,иначе сега ще долети Мастервил ,
......като раздразнен кот ,
а Борис ще каже, че съм идиот :-D
velsi - Почетен майстор
Само не схванах какво търси Ролпласт в тази тема?
Run7av3lk0 - напреднал
Навсякъде където има фалшива патрулка отгоре й има билборд на ролпласт и тази карта показва къде има патрулки :)
MuTeB_ - специалист
А когато се минава покрай камерата антирадара не отчита,въпреки че минах покрай нея с 150км/ч при позволени 90км/ч. Това преди 1 месец и още не сам получил честитка със снимка. Слизахме специално да оглеждаме камерите и не си вижда нито да имат антенка или пък да са свързани с кабел
emil_v r - майстор
А така Митев , браво братко !
Най после някой на моят акъл , не бой се аз така си карам от 20год :-D ... , но и пия по малко .
Ако продължиш да контактуваш с мен ще пропиеш и ще напълнееш .
Почваш с по една бира преди тръгване , после и ракийка :partyman:
Ако усетиш леко замайване силно намаляш скоростта , при световъртеж караш макс. на втора !
Пият съдий, адвокати , прокурори , кметове , катаджий -всички !
Всъщност по- ми е лесно да изброя кой не пие - Стефан, н-а , Павелари и Велси вероятно.
В актовете се правят съзнателно леки пропуски ,те са вратички за наши хора . :)
Всъщност това е причината да не уважавам закона ,
плюя на всички специално направени за опр. хора закони , които за едни се отнасят ,а за други не :-D .
За скорост надвишавам скоростта с не повече от 30км , рядко и двойно . Ако имаш агент като те гепнат, ще лепнат превишението на следващата жертва , която не види часът на радара .

Камерките имат антенки , но са 7см и работят по ГСМ мрежата вероятно . Радар вероятно нямат поне засега , не им предричам светло бъдеще , понеже парите са издоени вече , такива уреди имаше още при наште и ръждясват сега.

Тема "Бутафорните КАТ автомобили ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: