Нека намерим най-тънките цени.
Passa - специалист
Понеже затягащият механизъм е фалшив, затягането на веригата трябва да е здраво и с як опън. Не като при бензинова резачка с лек луфт. Иначе хвърля веригата.

Точилото не може да точи ограничителите на веригата, но иначе е добро. Ограничителите се точат лесно с мастар и ползвайки водача на точилото. Става бързо и точно.
themask - специалист
n_a написа:
Фитилчо написа:
Ташак си прайте вие с чичо си, ама добре :wink:
Ай сполай ви

Миналият път, същото стана с храстореза ...

Еми супер, нещата отиват от добре, на по - добре :finga:
Като искаш нещо - пиши лична бележка на този от когото искаш. Само аз чета всички постове.
Е как да пише на лични, като не знае кой ще откликне? Ето - аз помолих някой да ми купи прахосмукачката и Фитилчо се отзова. Съжалявам, че не можах да помогна този път, но ако се случи друг път ще гледам да съм на линия!
:partyman:
mitko64 - майстор
Предложенията за градината, общо взето са ги повторили от германските на 27.08. , но баш което ме интересуваше http://www.lidl.de/de/florabest-telesko ... re/p192485 , за трети път ни подминава :x .
Tzezar - специалист
Защо си мисля че точно това което те интересува го гледах завчера в Лидъл.
mitko64 - майстор
Tука, доколкото следя нещата, са пускали само с въжето извън дръжката. http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... tle=Ножица за клони .Тази с въжето в дръжката е към 2,5 пъти по скъпа.
Tzezar - специалист
Нещо подобно беше и имаше доста бройки. Мога да проверя тези дни.
gogyto - специалист
Пък аз си купих такова от Практис миналата година,май 18лв беше, и още върши работа , аз съм доволен.
mitko64 - майстор
И аз имам някаква ОRION за 16 лв. и бояджийски прът за 12 лв., но подобни със скрито въже съм гледал само на Gardena и бяха доста скъпи(нещо 60-70 лв. без пръта ми се мотае в спомените)..
klomo - специалист
Някой да си продава контурния трион?
nv952 - майстор
Вече си мечтая да вляза в тоя ЛИДЛ :heart:

Прикачен файл

FB_IMG_1440258681325.jpg
FB_IMG_1440258681325.jpg (37.53 KиБ) Видяна 2344 пъти

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: