• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
profesionalist_wood написа:
Сложил съм вентилаторче на таблото :-D
Аз пък знам един циганин, който си съсипа таблото на BMW-то с триона, за да сложи мултимедия телевизор. Никога не бих си сложил такава цигания като вентилатор на таблото. Особено ако имам климатик, който иска само нещо да се вкара в ред и да работи. Та така, приятелю.
Kirilpm - специалист
Вече се изтърка с тези климатици,намери нещо друго с което да тровиш хората.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Кирил, приятелю, недей така. Просто не ми е понятно как ще имаш нещо, което иска ремонт, макар и не дребен, но няма да го направиш, а ще изплескаш нещо, което по никакъв начин няма да замести първото дори бегло и после ще тръгнеш да се хвалиш на всеослушание. :) И то като едновременно даваш съмнително верни съвети.
Kirilpm - специалист
Виж сега колегата примерно може да има шибидах и да реши да го закърпи с ламарина,мен това по никакъв начин не ме застрашава и не ми пречи,нито ремонта или премахването на климатика,решил че може да кара без климатик махнал го,пък и не видях да се хвали,просто го спомена като вариант,има 30 годишни бараки с климатик,който не работи и струва повече от колата да се поправи,е какво да правят хората като почне да свири/трака докато работи двигателя?Когато започне да твори по същия начин по спирачките и управлението тогава имаме проблем.
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
Кирил, приятелю, недей така. Просто не ми е понятно как ще имаш нещо, което иска ремонт, макар и не дребен, но няма да го направиш, а ще изплескаш нещо, което по никакъв начин няма да замести първото дори бегло и после ще тръгнеш да се хвалиш на всеослушание. :) И то като едновременно даваш съмнително верни съвети.
Ами например ако прецениш, че не си заслужава да правиш такъв ремонт, не го правиш. Какво лошо има да си сложиш вентилаторче (не циганията да изрежеш половината табло, за да го вградиш), след като това ти върши работа? Нещо такова например.
На Фиатката по-миналата година поправих климатика. Работеше перфектно, 130 лева (по спомен) ми струваше удоволствието за диагностика, нещо по електрониката, смяна на клапана и допълване. Цяло лято рай. На следващата година пак не работеше. Хич не ми пука, втори път такива пари за да поправя точно това на тази кола няма да дам. Ако не бях с 2 комплекта нови гуми, това са си почти 2 броя такива както и да го погледнеш, а те са в пъти по-важни от "комфорта" като се кача потен, да ми поохлади снагата. Но кой каквито приоритети има, нали? Някои се женят за грозни, дебели и миризливи жени, само защото имат страхотни глисти за стръв за риба :wink:
nv952 - майстор
Хвана ме мерака да си взема кабел за диагностика :roll:
Искам да се консултирам с вас за да не стане някоя грешка при избора :razz:
Гледам клипове в тубата и тоя кабел е бая полезен :?

Мернах този :?
http://www.кабелизадиагностика.com/opel-op-com.html
(сори но линка не може да се покаже-трябва да го копирате)
Тук обаче е 80лв :?
http://www.diagnostikata.com/op-com/

А и едно меню не мога да го изкарам :shock:
и си мисля че настройките са пипнати [-o<

Ей за това става въпрос
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wQcsXIQRB1M[/youtube]
Кики - специалист
Вземи си кабел ОП-ком от "склад 66", малко по-скъп е но си заслужава, освен това имат и сервизна поддръжка.
kuger - майстор
[quote="Кики"]Вземи си кабел ОП-ком от "склад 66", малко по-скъп е но си заслужава, освен това имат и сервизна поддръжка.[/quote
И внимавай как работиш с него, да не ти "умре" компа на колата.
dadko - майстор
OBD2 ли е буксата ти за диагностика?
dadko - майстор
OBD2 ли е буксата ти за диагностика?
Питам, щото имам един уред за диагностика и корекция на грешки, който ми го донесоха от Канада, ама не ми върши работа, щото съм с Mazda и нямам такава букса. Иначе на колеги с Ford и WW съм чистил грешки с него.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: