• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
TMontana - специалист
Имах предвид колега дали е дизел или бензин...може от нещо да се вижда какъв е,но аз не го виждам! :)
kuger - майстор
TMontana написа:
Имах предвид колега дали е дизел или бензин...може от нещо да се вижда какъв е,но аз не го виждам! :)
Бензинка е.
TMontana - специалист
Ясно,един минус...:) Имаш предвид,че може да е по-малко килограми или повече?
kuger - майстор
TMontana написа:
Ясно,един минус...:) Имаш предвид,че може да е по-малко килограми или повече?
Ами като я гледам на снимката е на кантар с моята "Марго" на Петров. Разлика имат в моторите /моята е с Робин на Субару/ и елементарно управление с обтягащи ролки. Но тежи не повече от 50-60 кг., успявам да я повдигна сам.
Така, че мисля е по лека, стига теглото да не го дават с пълния инвентар.
iivanov - майстор
Добър си е тексаса. Тежък , с големи фрези -надълбоко ще копае. И ремарке ще тегли , ама да е по-малко.Бензиновия двигател е минус само при интензивно използване. За собствена работа по дворчето си е перфектен вариант.. Провери транспортната скорост , че стария vision беше бавен.
TMontana - специалист
Сега и аз не мога да предположа къде само и колко ще го ползвам,дали няма да е добре да мога и да си транспортиран някои неща с него,като тор например или кой знае още какво...като ги пообиколя магазините ще пиша допълнително какви са ми впечатленията. :) А колко харчи примерно един бензинов и един дизелов двигател еднакви по големина?
kuger - майстор
Аз пак за Тексаса, тия май много са се изхвърлили :? 18 цола колела, мотора ще е на височината на гърдите ми, и 38 см. работна дълбочина? Това е прекалено за мен, та трактор с тройка плугове не рови на такава дълбочина!
Не им вярвам, докато не го видя с очите си!!
пп: Тая вместимост на резервоара от 0,6 литра? Дали не е на картера на мотора това?
За мен описанието е пълна глупост!
TMontana - специалист
И на мен ми се вижда много това 38см.за такъв двигател и такива килограми,но... :) Така е то пазаруването от нета...трябва да се взема само нещо,което познаваш,иначе може да останеш изненадан впоследствие! :)
kuger - майстор
TMontana написа:
И на мен ми се вижда много това 38см.за такъв двигател и такива килограми,но... :) Така е то пазаруването от нета...трябва да се взема само нещо,което познаваш,иначе може да останеш изненадан впоследствие! :)
Двигателя не е проблем, ще се учудиш какво могат тия 6,5 коня. Но 38 см дълбочина означава поне 40 см мотичка, мерено от вала. Хич не ми се вярва редуктора при фрезоване да върви под повърхността на земята.
Сигурно и още глупости ще намеря в описанието. За мен то е писано от някой, който изобщо не е на ясно.
TMontana - специалист
Някой като мен,дето не е виждал такава машина и не знае дори къде какво и как е разположено. :-D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Bellini 140E" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: