Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Takezo Sensey - модератор
Сагата "Едно таванче " - продължава :wink:

Прикачен файл

Изобр.158.jpg
Първо ниво
Изобр.158.jpg (52.05 KиБ) Видяна 9687 пъти

Прикачен файл

Изобр.155.jpg
Изобр.155.jpg (43.04 KиБ) Видяна 9687 пъти

Прикачен файл

Изобр.152.jpg
Изобр.152.jpg (49.18 KиБ) Видяна 9687 пъти

Прикачен файл

Изобр.151.jpg
Изобр.151.jpg (44.56 KиБ) Видяна 9687 пъти
Последна промяна от Takezo Sensey на съб яну 31, 2009 12:20 pm, променено общо 1 път.
Второ ниво ...

Прикачен файл

IMG_0542.jpg
IMG_0542.jpg (50.25 KиБ) Видяна 9655 пъти

Прикачен файл

IMG_0539.jpg
IMG_0539.jpg (57.69 KиБ) Видяна 9655 пъти

Прикачен файл

IMG_0535.jpg
IMG_0535.jpg (53.71 KиБ) Видяна 9655 пъти

Прикачен файл

IMG_0537.jpg
IMG_0537.jpg (59.03 KиБ) Видяна 9655 пъти

Прикачен файл

IMG_0538.jpg
IMG_0538.jpg (54.68 KиБ) Видяна 9655 пъти
rendo - специалист
Супер си го подхванал и ще го завършиш ...
Но имам една забележка към теб и не само към теб ...

ЗАЩО всеки кове мостовия проводдник с пирони ...защо ....

Абе хора това е проводник, мястото между двете изолации не е за да се коват там пирони а просто да държи двете жила в комплект ....

При по голямо нагряване или осукване или стареене този пирон почва да прави щуротии... :shock: :shock: :shock:

Къде е проблема да е с хартиено тиксо дори ако ли не друго - пирони та пирони ....

Лично мой съвет откажи се от тях ... Можеби тука 100 човека ще почнат да викат ...аз така го правя от 40 години и проблеми нямам ама съм почти сигурен че са имали ма може и да не са го разбрали ......

Успех !!! :wink:
The_FAN - специалист
А аз съм изненадан при все че форума е пълен с информация....
takezo, колега, много добре ама защо слагаш листата успоредно а не перпендикулярно на конструкцията ?
Иначе добре става...
prascho - майстор
Моля моля, човекът е дистрибутор на Ролпласт. Бъдете реалисти и очаквайте краен резултат спрямо конкретната насоченост на изпълнителя. Навярно прекрасно поставя дограма... :-D .
velsi - Почетен майстор
Да, принципно няма никакъв проблем да поставя добре дограма! Ролпласт може да са мърлячи, но от това не следва задължително, че всичките им дистрибутори са също такива. Прасчо, нещо нотка на заяждане ли долавям?
marto - специалист
моите забележки са 2:

както каза колегата по-горе конструкцията е на 60см ( не е фатално но при положение че има и второ ниво тавана... )

втората забележка е пряко свързана с първата : като е на 60см поне да беше слагал "паразитни" профили
rendo , инсталацията не е полагана от нас ...но пирона не е грешка ...ти знаеш най - добре

The_FAN , ...клиента знае за рисковете конструкцията е на 60 , той си го избра така ...не е редно ама ...

prascho , седи мирен т'ва съм го писал за такива като теб , аз знам какво и къде да сложа ...не ти прави чест .Дай да видим твоите тавани и твоята дограма ....

Или парапета , ...струпа ли го вече.

marto , има и трето ниво ...като падне ще те викаме тебе да го направиш ...но едва ли ще , стигнем до теб , щото нищо няма да падне или напука , ...

Хайде сега мир ... :partyman:

Прикачен файл

IMG_0546.jpg
IMG_0546.jpg (47.84 KиБ) Видяна 9513 пъти

Прикачен файл

IMG_0547.jpg
IMG_0547.jpg (44.95 KиБ) Видяна 9513 пъти

Прикачен файл

IMG_0545.jpg
IMG_0545.jpg (47.47 KиБ) Видяна 9513 пъти
prascho - майстор
Много бързо се засегнахме нещо. Все пак аз не съм тръгнал да си вадя хляба и да си прилагам "познанията" върху чужди домове!!! Когато го направя тогава ще ми държиш сметка на мен. А тъй като ти си хукнал с това да си вадиш хляба е редно да приемеш забележките критично и по този начин да надскочиш себе си професионално. Не мога да разбера защо българина приема себе си за "професионалист", не приема чуждо мнение било то и уместно, и няма желание да повиши своята клалификация.
prascho , с друго си вадя хляба ...и не съм "хукнал" споко .
Това ми е хоби , любител съм и не съм го крил никога .
Форума е "Направи си сам" , а не кой е по-по-най .
И ти не си този които ще определя моята квалификация ...
За пореден път ти казвам че клиента така го искаше ...но ти май не схващаш.

Благодаря ти за компетентните съвети , но нямам нужда .
Ако нещо ми не е ясно за в бъдеще ..теб ще питам споко.
Не спами повече в темата моля те .

Тема "Едно таванче...КУХНЯТА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: