n.ganev написа:Собственика като заколи прасето, каза че ша ни вика и двамата - ама ако доведеш Папаза без екскурзиантите с двата автобуса, че трябва освен петлите да заколи и да свърши Ишпековия салам в селскию ОремаГот мен минерална вода имате

n.ganev написа:Собственика като заколи прасето, каза че ша ни вика и двамата - ама ако доведеш Папаза без екскурзиантите с двата автобуса, че трябва освен петлите да заколи и да свърши Ишпековия салам в селскию ОремаГот мен минерална вода имате
filmatoplo написа: че ми писна аз да джиджикам 2 дена с флексаЩо се мъчите, когато си идват готови с управлението за Виадрус - 3, 4, 5 или 6 секции, бункера, горелката и планките за захващането към кутията? Само не знам дали малката помпа за бойлера, тази в дясно, съм я монтирал както трябва.
6osi6 написа:Каква квадратура отоплява систематаfilmatoplo написа: че ми писна аз да джиджикам 2 дена с флексаЩо се мъчите, когато си идват готови с управлението за Виадрус - 3, 4, 5 или 6 секции, бункера, горелката и планките за захващането към кутията?.
Само не знам дали малката помпа за бойлера, тази в дясно, съм я монтирал както трябваПрикачен файл:DSCF2882.JPG
6osi6 написа:С три секции ги водят 15 киловата.А бе то 15 усвоява, ама колко отиват в комина - вероятно още 5-6? Киловатите се определят от горелката, не от броя секции. Ако има още 2 секции, ще усвои още 2-3 киловата от тези, които излитат в комина. За помпата не виждам проблем, освен, че клемната кутия е отдолу
LazarGanev написа: А бе то 15 усвоява, ама колко отиват в комина - вероятно още 5-6? Киловатите се определят от горелката, не от броя секции. Ако има още 2 секции, ще усвои още 2-3 киловата от тези...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: