Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
hidrazin - майстор
gogo7777 написа:
В грешка си бре :wink: . Мани рекламата, тя не е важна и не е в разрез с правилата...
Цъ. [-X
6. Не се допуска директна или индиректна комерсиална реклама...
Ся трябва ли да ходиш на поправителен? :-D Днес един ценен кадър, утре двама, вдругиден четирима ... и в края на месеца виж че сме станали продавалник.
Десет пъти ли трябва да повтарям, че нямам нищо против човека, продуктите му, репутацията, познанията ...
Просто нека си спазва правилата на форума. Ако някой е забравил как точно се казва форума, нека си припомни. :shock:
:partyman:
koveslav - майстор
Хидра,прав си,но и Гого е прав-не може да се прилагат правилата избирателно.Има хора,които пеят като радиото рекламни песни с години и не видях някой да се е впечатлил.В други случаи направо темите са сами по себе си реклама,пак от години.Щом може за едни,може и за всички останали-"закона за прецедента" или както там се казваше.Освен това не става въпрос за подозрителни и неизвестни личности или фирми,а за доказано точни форумни колеги.
gogo7777 - майстор
Ся трябва ли да ходиш на поправителен? Днес един ценен кадър, утре двама, вдругиден четирима ... и в края на месеца виж че сме станали продавалник.
Ааааа няма проблем с изпита......цял живот съм хулиган бил :lol: . Съгласен съм с тебе, но има ценз, ако подобни потребители се цензурират, тоя подфорум ще умре. Без това са малко хората разбиращи от подобна техника и пишещи тук, та да се игнорират. А и има модератори да преценяват кое е добре за форума и кое е продавалник. :wink:
hidrazin - майстор
Да. Има такива "рекламни" теми/постове и колкото са по-малко, толкова по-добре за форума.
Мисля че всички можем да помогнем и разрешим посочените от теб проблемни теми още като се появят.
И пак казвам че нямам нищо против човека и неговите изделия.
Посещавам дадения раздел на форума от време на време.
Аз също се занимавам с металообработване чат-пат, но не в този аспект и такива машинки не ме вълнуват.
Нооо... това е друга бира.
gogo7777 написа:
...Съгласен съм с тебе, но има ценз, ако подобни потребители се цензурират, тоя подфорум ще умре. Без това са малко хората разбиращи от подобна техника и пишещи тук, та да се игнорират...
И какво им пречи да не рекламират? Акъл, образование, обща култура, елементарно уважение към останалите...?
egomen66 - майстор
Първия пост беше абсолютно достатъчен , до точката която съм поставил. Все пак това е покана... :rock:

Привет на всички!

Каним Ви да посетите изложението БАТА Агро в гр. Стара Загора от 08-11 септември 2015г. и нашия скромен щанд в него.

Ще покажем цялата ни продуктова линия плюс новите неща които сме направили от миналата есен досега, ще има демонстрации и тестове както винаги.

Поздрави,
Георги
aig_welding - специалист
hidrazin написа:
И какво им пречи да не рекламират? Акъл, образование, обща култура, елементарно уважение към останалите...?
[-X Това вече беше излишно. Ако нямах елементарното уважение към останалите, както предполагаш, изобщо нямаше да пиша в този форум.
hidrazin - майстор
Можеше поне да се извиниш. Май само ти не разбра че втория ти пост е чиста проба реклама?
И преди са се цупиш като стара мома да беше се хванал да си оправиш страницата в подписа.
Там ценовата оферта ти е миналогодишна а тя изтече и тази година. На сайтчето ти се мъдри покана за миналогодишния панаир.
Ми вземи първо там да си сложиш покана и да го пооправиш, преди да правиш реклама в други сайтове.
Лека вечер и успех!
P.S. Между другото гледам че в брошурите ти се споменава че изделията са или за 220V или за 380V.
За коя държава са правени? У нас стандарт 220V и 380V няма от преди повече от 10 години!
Avas_co - майстор
Хидрата, пак го играе строг,но справедлив.
Миналата година ходих на Есенния панаир специално за да посетя щанда на колегата(не бях ходил от дете, на панаира де, нищо че съм пловдивчанин ).
Ами, пред щанда на АИГ имаше някаква ужасна навалица, в цялата палата буквално нямаше толкова хора, колкото се бяха събрали на техния щанд(в същата имаше още 2-3 фирми за заваръчна техника).
Това мисля, че едва ли са го постигнали с реклама по форумите.
И на мен сайта им ми се струва малко ... но явно това не им е приоритет на хората и ...
Kirilpm - специалист
hidrazin написа:
Можеше поне да се извиниш. Май само ти не разбра че втория ти пост е чиста проба реклама?
И преди са се цупиш като стара мома да беше се хванал да си оправиш страницата в подписа.
Там ценовата оферта ти е миналогодишна а тя изтече и тази година. На сайтчето ти се мъдри покана за миналогодишния панаир.
Ми вземи първо там да си сложиш покана и да го пооправиш, преди да правиш реклама в други сайтове.
Лека вечер и успех!
P.S. Между другото гледам че в брошурите ти се споменава че изделията са или за 220V или за 380V.
За коя държава са правени? У нас стандарт 220V и 380V няма от преди повече от 10 години!
Мислех да си замълча,понеже не ми се спори с радиото,но ти направо се ОСРА.Аз от всичко,което съм прочел не съм видял да помогнеш или да си се опитал да помогнеш на някой във форума,но заяждането явно ти е втора специалност.Момчетата са едни от малкото съвестни ПРОИЗВОДИТЕЛИ,а не търговци на заваръчна техниа и предлагат неща уникални за България,преди време раздаваха покани и за пловдивския панаир където можеш да отидеш и да пробваш машинките без никой да те натиска да ги купуваш,та повярвай не го правят за да ти измъкнат парите от джоба.
KingLin - майстор
Kirilpm в интерес на истината hidrazin е помогнал на доста хора чрез съвети линкове и разни неща които му се търкалят наоколо :-D Обаче наистина тука прекали.
Хидра напоследък наистина повече мърмориш. Не казвам че грешиш но нещата не са само черно и бяло. Нека да уважаваме хората във форума. Форума е "направи сам" и хората предлагат да се запознаеш и докоснеш до инструмент с който да направиш сам. И го правят БЕЗПЛАТНО.

Тема "Заповядайте на БАТА АГРО в СТАРА ЗАГОРА - 2015" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: