Тръбата от пода не я снимах нарочно, че ме е яд.
2. Купихме латекс за банята -- Saptocryl. Избирахме сума ти време, колебаехме се между два оттенъка на кобалтово синьото, взехме по-светлото, защото всички ни предупреждаваха, че цветовете излизали по-тъмни от вида си на каталога... и се оказа, че точно за Levis това правило не важало. Точно обратното, каталожният цвят е по-тъмен от мацнатото на стената за проба. Здраве да е, и така е хубаво.
3. Обикаляхме като глуи кучки по магазините за вградени уреди. И много харесахме фурна и двойка сензорни котлони на Oranier -- немски бранд, доста добре изглежда на външен вид (копчетата и окомплектовката за фурната са 1:1 със тези на Siemens, стъклото на плота също), цената също е добра. Само дето никога не съм ги чувала тези уреди. Да имате инфо някакво за споделяне?
4. По off-topic-a: всъщност и аз не уважавам всекиго. Деля хората на такива, които заслужават доброто ми отношение и такива, които игнорирам. Много рядко си изпускам нервите и нападам наистина големите дразнители, мнооогооо рядко. След това съжалявам, че съм изразходвала енергия за изгубена кауза