• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
pipilica - майстор
Мда то при новите коли проблемите почват доста преди да излезе ръждата.
profesionalist_wood - майстор
КоУеги,един комшия предложи на мен Опел корса двувратка,с 1,2 двигател бензин . Читави ли са :?
Chefo77 - майстор
Принципно - ДА. Зависи от състоянието. Евтина поддръжка, корави мотори и окачване. Ако е ръждясала обаче - зле :)
miroki - майстор
1,4 също са хубави. Говоря за по-старата корса 20 тина годишните
Изображение
Chefo77 - майстор
На Профи въпроса малко звучи като "Една иска да спя с нея, да И пусна ли?". Поне да даде някакви данни, снимки, по възможност голи ...
DundyTheCroc - майстор
Зависи коя Корса, 1.2 моно 45 коня е пълен мъртвец.
nv952 - майстор
При мен ръжда няма обаче не мога да изкарам едната облегалка за главата на задната седалка :?
Прилича на ръждясало :lol:
Преди това обаче тъпия клаксон отказа :?
При мен работеше обаче ми трябваше другата кола за пренасяне на пръст (жълта) за село и нямаше как :sad:
С голям зор оставих ключовете и докато ме нямаше нашите я карали :rolleyes:
kuger написа:
Като се научиш как се сменя поленовия филтър ела да смениш и моя филтър :)
На прав път съм бил обаче трябвало да разглобявам още :-D
Имаше една пластмаса дето я махнаха и филтъра се намести идеално :razz:
profesionalist_wood - майстор
Е,като я видя ще дам по-точни данни. Дава ми я за 800 лв. Бензинова е. 1998-9-та е производство
Kirilpm - специалист
Ами за тези пари важи поговорката на харизан кон зъбите не се гледат.Гледай да няма изгнило,повърхностни ръжди и одраскано не са проблем,но я вкарай на канал/повдигач да огледаш гредите и подкалниците.Двигателя като цяло е безгрижен стига да е бил обслужван редовно.
gogo7777 - майстор
Я, Тинки е минал на скутер.....с тия потдръжки на автомобилите :lol: . По-добро от японският мотопед е китайският велосипед. Ама къде ли е турил музиката.
А това нито гние нито иска потдръжка....е, от време на време се сменя някоя маратонка /зависи с коя биела го задвижва/. Само, че в магазина се предлагат само комплект буталата :-D
Прикачен файл:
product_4978.jpg
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: