Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
ZMeyGorianin написа:
Машинката за точене на вериги само с определен размер ли работи или се регулира. Имам моторна и ел. резачка и зъбите им не са еднакви - не се точат с една и съща пила.
Аз схванах до някъде за какво питаш. Посочили са вериги с каква стъпка точи машинката - 1/4"; 0,325"; 3/8".
Ако веригите са ти с тези звена, то ще ти свърши работа.

Аз я купих миналата година и още не съм пробвал да заточа дори една верига. Имам една затъпена, но тази година пасуваме с дървата и няма да се заточва.

Прикачен файл

tochene.JPG
prascho - майстор
lov написа:
Що да не може продава се отделно превключвателя. Аз така съм си го стъкнал само че на друг модел термосмесител.
За какъв превключвател иде реч? Ние сме с една батерия от панти века с изход за вертикална тръба/душ/ отгоре? Ако купувам термо-смесител трябва и шлауф с слушалка.

Машинки за заточване има в Уйдл срещу мола на Стамболийски....Поне 10бр...

П.П. Сега чак се загледах, че изпуснах Лили Иванова у Бургас :-D .
brum - майстор
Такъв няма ли да свърши работа? Ама ще трябва да сложиш маркуч между душа и единия изход на клапана.

Прикачен файл

valve.jpg
valve.jpg (27.9 KиБ) Видяна 1643 пъти
lov - майстор
Те за тая анджаклама става на въпрос. :)
Прикачен файл:
P1010756.JPG
Българско производство даже на скоро някъде гледах по магазините същия модел. Слага се направо на батерията на мястото на тръбата на душа. Точно за това е измислено.
При мен тази батерия даже е преработвана защото беше за мивка и по щастлива случайност при мен са разменени изводите за топлата и студената вода та можах да я обърна на обратно и изхода да стане отгоре и да я ползвам за душа.
То доста години я ползвам та не помня дали не остъргах на струга едно преходче за да стане на 1/2'' както са по стандарт душовете. Щото май там беше на 3/8'' на 3/8'' нипелче. И тогава от мерак го врътнах на бързо да не диря по магазините.
Последна промяна от lov на нед авг 30, 2015 11:02 pm, променено общо 1 път.
prascho - майстор
Благодаря за инфото за превключвателя. НО при смесителите с чучур изводът от батерията е отдолу. Този "разклонител" няма как да се монтира отгоре. Т.е не е приложим да свържеш и душ и слушалка.

П.П. Направо ме разколебахте. Хубаво е да има душ и слушалка....Имам един смесител чучур на Грое и той е само слушалка...
dpp - специалист
Никой не каза как е качеството на трисчотните гаечни ключове.?? :?
DundyTheCroc - майстор
dpp написа:
Ако съдим по предишни промоции мнението е, че не стават.
Днес взех резбарските длета, но ще пиша за тях като вечерта ги оцени професионалиста в къщата :wink:
profesionalist_wood - майстор
DundyTheCroc написа:
dpp написа:
Ако съдим по предишни промоции мнението е, че не стават.
Днес взех резбарските длета, но ще пиша за тях като вечерта ги оцени професионалиста в къщата :wink:
Защо си играеш с тези измислени длета? Мога ди ти уредя страхотни длета на Петров и Син,ръчно ковани и с високо качество на стоманата....и то от майстори за същите пари
DundyTheCroc - майстор
Профи, със сигурност жената има нужда от няколко по-специални, ще говорим някой ден за истинските :partyman:
dadko - майстор
Длетата не ми харесаха. Стоманата изобщо не прилича да хром-ванадиева. За такава- трябваше да е по- лъскава.
"Заточени" са с едни едри деруги- грубо. И са дебели- като за стругарски, а не дърворезбарски. Ама и за 45 лв.- какво да искаме. Две-три истински длета струват толкова.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: